Sistem de umbrire Zipscreen, Brăila

Informatii Proiect

Sistem de umbrire pentru terasă rezidențială în Brăila

Poziționare sistem

Lateral terasă acoperită

Locație

Brăila

Anul Proiectului

2018

Tip Sistem

Zip Screen

Detalii Proiect

Cu beneficiarii proiectului din Brăila ne cunoaștem deja de ceva timp. Am început colaborarea cu acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă care să protejeze terasa de intemperii. 
Pentru un plus de confort, clientul nostru a optat ulterior și pentru sistemul de umbrire Zipscreen. Fiind un sistem automatizat, clientul acum are parte de umbrăintimitate și confort maxim pe terasă. Pe lângă beneficiile enumerate mai sus, menționăm că datorită materialului 

textil cu perforații aerul circula pe terasă, căldura este oprită în exterior și temperatura este una optimă pentru relaxare. Totodată, vântul nu se va resimți pe terasă iar praful nu va mai fi o problemă.  Așadar, dacă ai o terasă pe care vrei s-o închizi pentru că îți dorești mai multa umbră, intimitate sau protecție față de vânt, atunci îți recomandăm sistemul automatizat Zipscreen. Printr-o simplă apăsare de buton, ai confortul mult dorit. Sistemul de umbrire se controlează prin intermediul telecomenzii, iar ambele sisteme (atât pergola retractabilă cât și sistemul zipscreen) pot avea aceeași platformă de control pe mobil.

Sun Leader sisteme de umbrire

Urmareste video

Descoperă

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

sisteme Zipscreen pentru umbra terasa.Sun Leader

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!