Sistem de sticla unic in Romania. Inchideri pentru terase cu Sun Leader

      Valul de ploi din unele zone ale Romaniei a intarziat aparitia verii cu cel putin 3 saptamani, si doar cei norocosi au putut sa se bucure de terasele lor si in zilele ploioase. Sau cei inspirati… In acest articol iti povestim despre cum ai putea si tu sa te bucuri de terasa ta indiferent de vremea de afara, si iti prezentam un sistem de sticla pentru terase unic in Romania.

 

      Fiecare terasa are farmecul ei. Iar farmecul fiecarei terase este dat fie de amplasament si privelistea de langa, fie de accesoriile cu care este decorata sau chiar de modul cum functioneaza. Sau, uneori, de toate impreuna deoarece cativa proprietari de terase inspirati au ales solutii de amenajare care sa impace toate nevoile deodata.

      Si au facut asta cu ajutorul pergolelor retractabile si inchiderilor din sticla special realizate pentru exterior si conditii meteo nefavorabile. Acestea se pot personaliza pentru fiecare spatiu de relaxare in parte, si iti pot permite sa ai o terasa unica si simplu de controlat.

 

Sistemul de sticla unic in Romania

      De ce sa ai o afacere mediocra, cand poti sa fii unic? Amenajarea traditionala a teraselor cu umbrele de soare sau cu copertine nu da foarte multe batai de cap la inceput, insa nici nu te ajuta atunci cand vrei sa extinzi activitatea terasei tale si in extra-sezon. Si atunci, de ce sa nu aspiri catre ceva mai bun, daca poti?

      Asta inseamna sa te documentezi bine referitor la avantajele unei pergole retractabile, si sa iti inchizi terasa cu sticla daca vrei sa sustii evenimente si sa primesti oaspeti si in sezonul rece. Iar atunci cand se intoarce vara si vremea e frumoasa, poti deschide terasa din nou, doar prin actionarea telecomenzii.

      Bineinteles, pe piata gasesti multe sisteme de sticla pentru terase, insa putine sunt cele care, pe langa faptul ca arata bine, au si o functionalitate aparte.

 

      Asadar, echipa Sun Leader a introdus pe piata ceva nou si diferit in sfera inchiderilor din sticla pentru terase, si anume Sistemul electric Panorama tip Trecere. Acesta vine cu multe particularitati care sunt facute sa te avantajeze. 

sistem de sticla tip Panorama Trecere Sun Leader. Inchidere terasa cu sticla

 

      Sistemul de sticla Panorama tip Trecere este ideal pentru terasele cu flux mare de vizitatori, si pentru terasele special create pentru organizarea de evenimente. Actionarea sa electrica prin telecomanda face ca sistemul sa fie foarte usor de inchis/deschis, iar astazi poti beneficia chiar si de o aplicatie mobila care te ajuta sa il monitorizezi si sa il controlezi.

 

sistem de sticla tip Panorama Trecere Sun Leader. Inchidere terasa cu sticla

 

Ce face ca acest sistem de sticla sa fie unic?

      Iti lasam aici doar cateva dintre multele motive:

  • este actionat electric, deci nu e nevoie sa depui efort in inchiderea/deschiderea lui. Imediat ce se schimba vremea, poti inchide sau deschide spatiul de relaxare, dupa bunul plac
  • este elegant si practic, oferind o vedere in forma de Panorama in afara terasei. Panourile de sticla dispuse orizontal sunt subtile si permit o privire panoramica de pe terasa
  • este format din pana la 4 sau 5 panouri de sticla, din care unul este fix in partea superioara. Atfel, peretele de sticla devine culisant, permitand trecerea pe sub el. Acest lucru faciliteaza foarte mult trecerea de pe terasa spre exterior sau invers, si este ideal pentru evenimente, flux mare de clienti si terase inalte
  • este realizat din sticla securizata, ideala pentru spatiile exterioare.

 

sistem de sticla tip Panorama Trecere Sun Leader. Inchidere terasa cu sticla

 

Inchideri pentru terase cu Sun Leader

       Ce alte variante de a-ti inchide terasa mai ai? Toate variantele pe care ti le propunem noi sunt realizate cu sticla securizata sau sticla termopan, dupa caz, iar pe langa sistemul despre care ti-am povestit mai sus mai poti alege intre:

  • Sistemul electric Panorama tip Balustrada, care functioneaza aproape la fel ca sistemul tip Trecere, insa partea care ramane fixa este pozitioneaza jos. Astfel, peretele de sticla culiseaza in jos, formand o balustrada de sticla eleganta si practica
  • Sistemul manual tip Sliding, ce consta in foi de sticla verticale care gliseaza stanga-dreapta. Acestea sunt ideale pentru spatii mai mici sau terase unde actionarea manuala nu este deranjanta si nu necesita mult efort sau timp.
  • Sistemul fix, care poate veni ca si completare pentru oricare dintre celelalte sisteme de sticla, pe laturi care nu au nevoie sa fie deschise sau in spatii de dimensiuni mici.

 

      Indiferent cum vrei sa-ti amenajezi terasa in viitor, iti recomandam sa arunci o privire asupra sistemelor pe care ti le-am descris mai sus. Pot reprezenta primul pas in evolutia afacerii tale, si iti pot largi sfera de activitate.

Apelează-ne!