Se deschid localurile. Cine va fi avantajat?

      Nu mai este mult pana cand se vor deschide localurile. Cu totii suntem dornici sa avem din nou libertatea de a ne reintalni cu amicii, cu intreaga familie. Iar administratorii locatiilor sunt dornici ca activitatea lor sa revina la normal. Doar ca este nevoie sa fim cumpatati, si sa ne gandim si la siguranta noastra. Iata cine va fi avantajat cand se deschid localurile. 

      Primele care vor beneficia de putin mai multa libertate in reluarea activitatii vor fi terasele, cu respectarea anumitor reguli, bineinteles. Conform celor declarate pentru Stirile Digi 24, terasele in aer liber ar urma sa se deschida incepand cu data de 01 Iunie 2020. Urmand ca din data de 15 Iunie localurile sa se deschida in proportie de 50%, iar din 30 Iunie sa fie deschise in totalitate.

       Regulie de maxima importanta in desfasurarea activitatii in restaurante vor fi, printre altele, si:

  • Distantare fizica, cu distante de 2 metri intre mese
  • Un numar maxim permis de 6-8 persoane la o masa
  • Triaj epidemiologic pentru personal si clienti, la nevoie
  • Dezinfectarea meselor si obiectelor dupa fiecare grup de clienti/client
  • Echipamente de protectie pentru personal (masti, manusi, dezinfectant)

 

      Ce avantaje vor avea localurile cu terasele amenajate?

            Localurile care au terasele amenajate, sau care lucreaza acum la aranjarea lor, vor avea parte de un avans considerabil in reinceperea activitatii. Faptul ca au un spatiu exterior care faciliteaza distantarea fizica reprezinta un mare avantaj.

 

            Ce pot face administratorii de localuri in acest sens?

      Trendul in HoReCa sunt terasele deschise pe timp de vara si inchise pe timp de iarna, iar oamenilor a inceput sa le placa tot mai mult acest aspect. Prefera sa petreaca cat mai mult timp in aer liber, si sa se relaxeze pe terase. Iar acest lucru este de mare ajutor pentru cei care vor sa isi directioneze afacerea in aceasta zona.

      In situatia actuala, terasele sunt cele mai potrivite pentru a socializa si a pastra distanta, cu deschidere spre natura si aer liber. Asa ca, tu, daca detii un restaurant si ai spatiu pentru amenajarea unei terase, gandeste serios la acest lucru!

 

Terasa amenajata cu Sun Leader

 

      Ca si optiuni exista foarte multe, si toate depind de cum vrei sa arate si cum vrei sa functioneze terasa ta in timp. Insa in ultima vreme, administratorii de locatii aleg sa vina cu solutii care sa ii avantajeze pe tot parcursul anului, si sa nu le limiteze activitatea.

      Prin urmare, asa numitele pergole cu acoperis retractabil devin tot mai populare, primele in preferintele celor care isi amenajeaza terasele.

      Adevarul este ca aceste tipuri de pergole se preteaza pentru acoperirea teraselor si utilizarea lor in orice sezon. Si vorbim atat despre sezonul cald, atunci cand este nevoie ca terasa sa fie umbrita, cat si despre sezonul rece atunci cand este nevoie de inchiderea completa a terasei (cu sisteme de sticla pentru terase). Si inclusiv intre cele doua extreme, atunci cand soarele nu este prea puternic, si terasa se poate utiliza deschisa pentru mai multa lumina.

 

      Noi am putea sa-ti vorbim mult si bine despre aceste sisteme, insa daca esti cu adevarat interesat/a de o asemenea solutie pentru terasa ta, te rugam sa ne verifici site-ul si sa ne contactezi.

      Vei avea un ajutor de nadejde in situatia actuala de distantare fizica, si o solutie care te avantaja si in extra-sezon.

 

Toate bune!

Sun Leader – Partenerul tau de incredere pentru pergole.

 

Apelează-ne!