Schimbari inspirate pentru evenimente de neuitat

Te tenteaza sa faci cateva schimbari in exteriorul locuintei tale? Sa-ti creezi un spatiu in care sa te poti relaxa sau un loc unde sa-ti aduni prietenii in jurul unui foc? Te gandesti sa le creezi celor mici un spatiu de joaca? Ce zici de-o terasa acoperita?

Pergole pentru evenimente de neuitat

Daca inca stai pe ganduri, Sun Leader iti recomanda pergola retractabila Vault, o solutie spectaculoasa pentru orice eveniment. Avand forma de semiluna, pergola retractabila poate fi spatiul perfect pentru evenimente cu adevarat importante. Acest tip de pergola poate fi amenajat atat in curti sau gradini cat si in spatii publice, pentru evenimente mai grandioase. Pergola Vault poate fi imbunatatita cu un sistem de iluminare led, incalzitoare sau o pardoseala exterioara ca invitatii tai sa se bucure de tot confortul pe care il merita. Pergola retractabila poate avea o deschidere de aproximativ 11m pe sistem, cu o latime de 13m si suprafata acoperita ajunge pana la 143 mp pe sistem. 

Pergole pentru zile tomnatice

Acest tip de pergola este disponibila in mai multe culori, putand fi asortata cu cromatica si arhitectura ansamblului. Daca ai deja in minte un eveniment special care merita sarbatorit intr-un mediu festiv, atunci amenajarea unei pergole retractabile ar putea fi cea mai buna idee. Construita cu stabilitate si simt de raspundere, pergolele nu sunt numai utile, dar si estetice. Daca evenimentul la care te gandesti este planuit intr-o zi de toamna, atunci nu renunta la idee. Pergola retractabila poate fi inchisa cu sticla, pentru o mai mare protectie termica. O astfel de pergola poate sa-ti dea avantul pentru a te putea lansa in afaceri, in organizarea de evenimente. Trebuie sa ai in minte spatiul in care va fi montata, iar specialistii de la Sun Leader se vor ocupa de restul, de la planificare si pana la transport si montaj. Tu trebuie doar sa te bucuri de produsul final. Pe langa partea estetica, trebuie sa stii ca o astfel de pergola retractabila rezista la conditii meteo aprige, fiind construita din materiale foarte rezistente. Membrana pergolei se strange fie la mijloc, fie intr-o parte si este protejata de o placuta metalica. Actionarea pergolei se face automat, astfel ca pana si cei mai mici membri ai familiei tale vor sti sa foloseasca telecomanda ori aplicatia de pe telefon.
Oricare ar fi utilitatea pergolei, contacteaza specialistii de la Sun Leader pentru servicii de calitate, cu garantie pe viata.

Apelează-ne!