Scapă de fumul de țigară cu ajutorul unei pergole !

Din cauza interzicerii fumatului în spațiile publice, mulți dintre proprietarii pub-urilor, cafenelelor dar și restaurantelor au trebuit să găsească rapid o soluție pentru a mulțumii toți clienții.

Amenajarea unui spațiu dedicat fumătorilor, într-un stil aparte, îmbinând confortul cu esteticul dar și cu posibilitatea de a mulțumi pe toți cei care le calcă pragul. SunLeader știe că cea mai potrivită și calitativă soluție o reprezintă pergola retractabilă. Aceasta permite realizarea unui spațiu separat dedicat fumătorilor, fiind funcțional pe întreg parcursul anului. 
Unul din numeroasele avantaje ale pergolei retractabile SunLeader este acela că pot fi montate oriunde, indiferent dacă intenționați să măriți sau pur și simplu să prelungiți spațiul deja creat. Chiar dacă alegeți să montați structura independent sau o veți atașa de clădire, beneficiile aduse vă vor încânta cu siguranță! Pergolele cu acoperiș retractabil sunt potrivite atât în sezonul cald, datorită faptului că oferă protecție împotriva razelor UV, dar sunt alegerea perfectă și în sezoanele reci, fiind impermeabile, rezistente, și mai mult decât atât având posibilitatea de a fi închise cu sticlă securizată. Prin urmare, investind în calitate, puteți avea siguranța că afacerea va funcționa, va prospera pe întrg parcursul anului. 
În cadrul firmei SunLeader aveți posibilitatea de a găsi exact modelul dorit! Prin diversitatea de produse pe care o oferim clienților noștri în materie de materiale pentru amenajarea spațiilor exterioare, cu siguranță produsul mult dorit face parte din gama noastră. Diversitatea modelelor de pergolă cu acoperiș retractabil, alegerea modelului, culorii, texturii în funcție de proiectul dumneavoastră dar și accesoriile inovatoare oferite, fac din SunLeader să fie în topul preferințelor dedicate amenajării spațiilor exterioare. În concluzie, cu ajutorul acestor construcții arhitecturale puteți extinde spațiul deja existent mulțumind atât fumătorii cât și nefumătorii.

Scapă de fumul de țigară cu ajutorul unei pergole!
Pergola cu acoperiș retractabil nu reprezintă doar o soluție inedită din punct de vedere architectural, ci aduce cu ea și un beneficiu material. Folosind o pergolă cu acoperiș retractabil vei putea scăpa de grija sistemelor de ventilație fiindcă la doar o apăsare de buton puteți controla cantitatea de aer care să intre în interiorul terasei. Procesul de aerisire se va realiza mult mai rapid și economic, datorită acoperișului care poate fi retractat prin telecomandă. În acest mod, fumul se va ridica rapid la doar o atingere a butonului aflat pe telecomandă. 
Discutând acum și despre rezistența materialului din care sunt concepute pergolele, trebuie știut faptul că materialul este ignifugat, fiind testat să reziste în situații extreme. Fiind intens testat, iar rezultatul fiind unul pozitiv- rezistent împotriva incediilor, se va putea elimina din start riscul unui posibil incediu, iar clienții vor fi în siguranță. Pergola cu acoperiș retractabil este prevăzută cu un sistem inteligent de scuregere a apei pluviale, tocmai datorită existenței canalelor acoperite în mod elegant cu profile de aluminiu. 
În aceste condiții, apa este condusă spre sol, iar acoperișul eliberat de presiunea acumulărilor de apă. În privința dimensiunilor, texturilor, culorilor sau acesoriilor ce pot complete întreaga structură arhitecturală, unul dintre specialiștii SunLeader vă va ajuta să alegeți produsul cel mai potrivit proiectului dumneavoastră!

Optează pentru soluția ideală dedicată fumătorilor: Alege pergola cu acoperiș retractabil! 
Fie că ne place sau nu să recunoaștem, majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu mirosul pregnant al fumului de țigară regăsit în spațiile publice. Statistic vorbind, peste 45% dintre români se încadrează în categoria ’’fumator’’, ceea ce înseamnă că fiecare bar, pub, restaurant trebuie să mulțumească ambele categorii de clienți. Cu ajutorul pergolei retractabile, problema este rezolvată! Pergola cu acoperiș retractabil oferă posibilitatea extinderii spațiului inițial, este ușor de amplasat/ montat/ demontat, dar oferă atât siguranță cât și confort. Pentru mai multe detalii, discutati cu specialistii SunLeader. Iar daca tot suntem aici haideti sa va oferim si cateva informatii despre cum ati putea sa va lasati de fumat.

Apelează-ne!