Sănătate curată, pe terasa ta cu vedere panoramică

      Starea ta de bine stă la baza tuturor lucrurilor pe care le întreprinzi zi de zi. Stresul, lumina insuficientă și un spațiu neaerisit te pot îmbolnăvi dacă ai parte de ele un timp îndelungat. Chiar dacă locuiești la oraș, conexiunea cu natura, aerul curat și lumina naturală, sunt esențiale pentru creșterea calității vieții și menținerea sănătății și armoniei fizice și psihice.

      În ultimul an, cererile pentru terase amenajate cu pergole retractabile a crescut substanțial. Cauza este evidentă: posibilitatea de a merge în concedii s-a diminuat considerabil datorită pandemiei, așa că fiecare persoană s-a străduit să își amenajeze acasă un spațiu în care să își încarce bateriile și să se simtă bine, în siguranță.

      În acest articol, ne propunem să îți oferim soluții pentru a avea o terasă care să îți ofere confort în orice anotimp și o priveliște de vis, pentru ca tu să ai propria ta oază de relaxare la îndemână.

 

Experiențe de neuitat și vedere panoramică, chiar la tine acasă!

      Atunci când vine weekendul și îți propui să mergi cu prietenii la piscină, dar vremea capricioasă îți ruinează planurile, poți avea un plan de rezervă. Pe terasa ta potrivit amenajată poți avea parte de timp de calitate, datorită unei inovații care face față oricând: pergola retractabilă.

 

      Sunetul ploii se împletește cu acordurile muzicii tale preferate, luminile difuze care răzbat din acoperișul pergolei tale oferă o atmosferă minunată în timp ce servești cina alături de un pahar cu vin bun și prieteni dragi!

      Dacă se face prea cald, apeși butonul telecomenzii și sistemul de închidere din sticlă se va deschide atât cât dorești pentru a permite aerului să pătrundă înăuntru. Tot cu ajutorul telecomenzii poți acoperi sau descoperi terasa în câteva secunde!

       Poate să bată vântul, să plouă sau să ardă soarele, tu vei avea atmosfera perfectă pe terasă. Structura și acoperișul sunt proiectate astfel încât să reziste la ploaie, grindină, vânt puternic și arșiță.

 

Cum poți avea parte de toate acestea?

       Pergola retractabilă din membrană PVC conține un start de carbon care filtrează razele soarelui și nu permite formarea efectului de seră. Dacă este foarte cald, ți-ar fi utile sistemele de umbrire tip Zip care asigură circulația aerului într-un singur sens, protejează împotriva insectelor și oferă intimitate.

 

       Putem realiza o terasă unde dorești: în mijlocul orașului sau în mijlocul naturii! Chiar dacă nu ai o clădire de peretele căreia să se sprijine structura, poți opta pentru o terasă cu structură independentă închisă cu pereți din sticlă glisantă. Senzația pe care ți-o oferă vederea panoramică, este de neegalat!

       În funcție de ceea ce îți dorești, poți avea o terasă pe care să o folosești și iarna. Pergola bioclimatică realizată din lamele de aluminiu, rezistă la o încărcare mare cu zăpadă, este izolată cu spumă pentru mai mult confort termic și permite scurgerea apei din zăpada topită în jgheaburi și apoi direct în pământ. Mai ai nevoie doar de un sistem de încălzire potrivit și te poți bucura de priveliștea întinderii albe în timp ce stai într-un fotoliu confortabil cu o cafea aromată alături.

 

 

 

       Inspiră-te din proiectele realizate de noi până acum sau vino cu orice fel de idee: suntem deschiși și nerăbdători să îi dăm viață!

Dorințele tale și particularitățile spațiului, sunt atent analizate de un inginer cu experiență care va realiza un proiect unic și va trimite detaliile producătorului pentru comanda ta personalizată.

       Stare de bine, calitate, confort și garanția că le vei avea cel puțin 30 de ani colaborând cu Sun Leader! În tot acest timp, atunci când ai nevoie de mentenanță, te ajutăm cu plăcere!

       Pentru detalii și oferte de preț, ne poți contacta prin e-mail sau la unul dintre numerele de telefon disponibile pe site. 

 

 

Apelează-ne!