Restaurant Zen Sushi, București

Informatii Proiect

Terasa Zen Sushi Dorobanți

Suprafață acoperită

40mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Spline

Detalii Proiect

Nu ai cum să nu fi auzit de Zen Sushi, în special pentru delicatesele pe care le găsești acolo. Acum, îți este mai mare dragul să îi vizitezi, deoarece te așteaptă cu terasa mai pregătită pentru vreme instabilă. Ce găsești nou la Zen Sushi? Dacă mergi la locația din Dorobanți, te vei putea bucura de o terasă unde vei fi protejat/ă oricând. O parte din spațiul exterior al restaurantului a fost acoperit de o pergolă retractabilă modelul Spline cu dimensiunile de aproximativ 4,5 x 8 m, alături de o pergolă de dimensiuni mai mici. 

Acest tip de pergolă are căpriorii acoperișului ușor curbați, ceea ce aduce un plus de eleganță terasei frumos amenajate deja. Dacă vrei să îi vizitezi și să vezi și tu cum este să te relaxezi sub o pergolă retractabilă, ei te așteaptă cu brațele deschise pe terasa lor proaspăt amenajată, la adresa Strada George Călinescu 15, București
Terasa Zen Sushi București, Dorobanți, acoperită de Sun Leader Pergole retractabile

Urmareste video

Descoperă

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!