restaurant Vatra Regală, Predeal

Informatii Proiect

Terasă închisă la Vatra Regală, Predeal

Suprafață acoperită

Avem nevoie de info

Locație

Alba

Anul Proiectului

Anul proiectului

Tip Pergola

Tipul Pergolei

Detalii Proiect

Aflat în centrul Predealului, la o aruncare de băț de pârtiile de ski, restaurantul Vatra Regală își întâmpină clienții cu cele mai deosebite mâncăruri și băuturi. De 16 ani de zile, restaurantul Vatra Regală își servește clienții cu mâncăruri alese, într-un decor ce te plasează înapoi în timp, pe vremea domnitorului Mavrocordat, iar influențele contemporane fac șederea celor care le trec pragul mai confortabilă și mai plăcută.

Pergole rezistente la zapada, cu acoperis retractabil Sun Leader

Urmareste video

Acoperirea terasei cu pergola retractabila Spline a avut ca scop crearea unui spațiu care să ofere protecție și un plus de confort clienților. Fiind un sistem automatizat, terasa poate fi acoperită și descoperită în funcție de vreme și de cerințele clienților.
Sistemul de iluminare LED cu dimmer creează o atmosferă de poveste, ce se încadrează perfect în peisajul creat de elementele naturale și urbane. Pe de o parte se află pădurea, verde și sălbatică, iar pe de altă parte tabloul urban. Acum, restaurantul Vatra Regala vă așteaptă să serviți preparatele cu specific românesc, să vă simțiți bine și să vă relaxați pe noua terasă!

Terasa a fost închisă ulterior și cu sisteme automatizate din sticlă securizată. Atunci când va fi cald, terasa va fi deschisă complet, iar când vremea se va răci, sistemele vor asigura protecție și vor oferi confort celor ce vor dori să servească masa pe terasă. Totodată, se vor bucura și de o priveliște feerică.

Ulterior, o a doua pergolă tip Spline 150 a fost montată pe terasa restaurantului Vatra Regala din Predeal, cu dimensiunile de 4.5 x 11m cu 3 lamele Aerofoil Louvre pentru un design mai plăcut, și pentru extinderea spațiului umbrit.

Sistemele de închideri din sticlă securizată au adus terasei din Predeal și mai multă protecție în anotimpul rece. Cu sistemele automatizate tip Panorama, Restaurantul Vatra Regală are parte acum de o închidere eficientă a terasei, cu posibilitatea de deschidere atunci când vremea este caldă.

Priveliștea nu trebuie ratată, iar dacă vizitați acest restaurant veți fi plăcut surprinși de noile accesorii existente.

Vă invităm cu drag să petreceți timpul pe terasă și să vă bucurați de cele mai bune preparate tradiționale și de o priveliște de vis! 

Terasa de iarna la munte, construita de Sun Leader. Pergole retractabile si sticla securizata

Urmareste video

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descoperă

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!