Terasa la Restaurant Trickshot Afi Brașov

Informatii Proiect

Un restaurant la mall cu pergolă modernă și view fantastic spre Tâmpa!

Suprafață acoperită

aprox. 200 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică, Glass Roof

Detalii Proiect

Brașovul este foarte cunoscut pentru natura darnică și priveliștile minunate care îl înconjoară. Din punct de vedere turistic, orașul nostru este foarte primitor, iar locațiile pe care le poți vizita sunt foarte atractive. 

Pe lista locațiilor atractive este acum și Restaurantul Trickshot, deschis în Mall AFI Brașov. Un factor important este unic aici – panorama directă către Vârful Tâmpa, parte a Masivului Postăvarul.

În dorința de a extinde spațiul restaurantului din Mall pe terasa exterioară și pentru a putea găzdui mai mulți clienți indiferent de vreme, restaurantul a adoptat acoperirea și închiderea terasei cu sisteme retractabile, moderne. 

Sun Leader a venit în ajutor cu furnizarea și instalarea sistemelor retractabile pentru terasă. Soluțiile adoptate au fost: 

  • Acoperire cu Pergole Bioclimatice cu lamele de aluminiu retractabile (pergole instalate cu înclinație)
  • Acoperire cu panouri de sticlă fixe (iluminatoare între panourile de pergole retractabile)
  • Acoperire cu panouri de acoperiș fix 
  • Închidere cu sisteme de sticlă cu acționare manuală (tip Sliding)

Decorul final ales și implementat de echipa restaurantului și accesoriile completează perfect sistemele instalate de noi, creând o terasă unică cu priveliște spre inima Brașovului, unde chiar și tu te poți relaxa.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!