Restaurant cu terasă retractabilă fract, brașov

Informatii Proiect

Pergola retractabilă Flat, terasa Restaurantului FRACT Brașov

Suprafață acoperită

38 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Dacă ne întrebi unde poți petrece câteva ore de socializare de calitate în Brașov, într-un cadru intim și liniștit, alături de elemente de Fine Dining, îți recomandăm cu drag locația FRACT – un restaurant deschis din pasiune pentru gastronomie. 

Așa cum spune și denumirea restaurantului: „Friendly restaurant and cosy terrace”, locația îmbină perfect bunul gust al preparatelor cu spațiul primitor din interior și de pe terasă. Iată câteva detalii despre terasa retractabilă construită alături de echipa noastră!

Pe terasa Restaurantului FRACT găsești liniște, intimitate și confort! Muzica și evenimentele tematice, socializarea și experiența culinară sunt doar câteva dintre elementele care ne-au transformat și pe noi în vizitatori devotați ai locației. În ceea ce privește amenajarea terasei, echipa noastră a sprijinit administratorii locației cu acoperirea terasei cu o pergolă retractabilă care să se încadreze în stilul și design-ul locului. 

Acoperișul retractabil instalat pe structură proprie de aluminiu acoperă astăzi o suprafață de aproximativ 38 mp; adică niște dimensiuni aproximative de 3,8 x 10 m (unde 3,8 m înseamnă proiecția pergolei iar 10 m înseamnă lungimea). Pergola retractabilă beneficiază de sistem de iluminare propriu, automatizare Somfy pentru deschidere și închidere din telecomandă, și culori alese după preferință. Iar clienții restaurantului beneficiază de o terasă protejată, un spațiu unde să petreacă mai mult timp îmbrățișați de natură 😉 

Descoperă

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!