Restaurant Rustic, Turnu Măgurele

Informatii Proiect

Pergola retractabilă Flat, Turnu Măgurele

Suprafață acoperită

108 mp

Locație

Turnu Măgurele

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Și locațiile amenajate cu elemente tradiționale, rustice, au nevoie la un moment dat de elemente moderne de decor. Localuri care au avut cândva terasele amenajate într-un stil rustic sau romantic, cu elemente florale, inserții de lemn sau alte materiale calde și simple, încearcă acum și altceva. Este și cazul restaurantului Rustic, La Nicu FSN din Turnu Măgurele, unde terasa are acum un look complet nou.

Împreuna cu echipa noastră de proiectare și montaj, am venit cu o soluție de acoperire a terasei care să se potrivească cu spațiul existent, și care să satisfacă nevoile administratorului terasei. Spațiul dedicat terasei este situat intre două clădiri existente, fiind nevoie de o pergolă care să se poată încadra în dimensiunile de aproximativ 6 x 18 m.
Astfel, a fost ales modelul de Pergola Flat, cu sistem de iluminare inclus pentru o atmosferă cât mai primitoare atunci când luminozitatea pe terasă este mai scăzută. 

Acum terasa poate fi folosită în orice condiții meteo, atât pe timp de vară cât și în sezonul rece.

Descoperă

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!