Restaurant Pescăruș, Herăstrău

Informatii Proiect

Cea mai mare pergolă Bioclimatică din România

Suprafață acoperită

700 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Bioclimatica

Detalii Proiect

Te-ai întrebat vreodată cât de mare poate să fie o construcție de tipul pergolelor retractabile pentru terase? Răspunsul este: poate fi atât de mare încât să găzduiască evenimente din cele mai complexe, și să acopere sute și mii de mp.
Este și cazul proiectului despre care vă vorbim aici, proiect realizat la Restaurantul Pescăruș din București, locație amplasată lângă lacul Herăstrău.

Complexitatea acestui proiect a fost pe măsura rezultatului obținut, iar vizitatorii acestei locații se bucură acum de o terasă elegantă, confortabilă și, cel mai important, protejată și sigură în orice condiții.

Detalii Despre Proiect

Nouă ne place să numim acest proiect ca fiind cel mai mare proiect cu pergole bioclimatice din România realizat până acum, prin urmare această terasă este acoperită de cea mai mare Pergolă Bioclimatică din România.

Ce sisteme au fost folosite?
Pentru acoperirea acestei terase au fost folosite Pergole bioclimatice cu lamele retractabile, pe structură independentă  (structură de aluminiu cu care au venit din fabrică).
Au fost instalate 24 de module de Pergole bioclimatice cu dimensiunile aproximative de 7 x 4 m, cu următoarele caracteristici:
– sisteme de iluminare incluse
– dimmer (pentru controlul intensității luminii)
– culoare structură: RAL 7106 (sepia brown)
– culoare lamele de aluminiu: RAL 1035 (beige)

Terasa este acum redeschisă, pregătită și reamenajată într-un mod foarte primitor și elegant, astfel încât vizitatorii să se simtă confortabil și protejați indiferent de vremea de afară. 
Dacă vrei și tu să vezi noua terasă, îți recomandăm cu mare drag să îi vizitezi. Pe site-ul lor www.restaurantpescarus.ro găsești activitatea, programul și datele lor de contact.
Iar dacă ai și tu o locație pe care vrei să o readuci în atenția oamenilor din jurul tău, nu ezita să profiți de ideile pe care ți le-am expus aici!

Pergole retractabile bioclimatice Sun Leader, la Complex Restaurant Pescăruș în Herăstrău, București

Urmareste video

Descoperă

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!