Restaurant Mesopotamia, București

Informatii Proiect

Relaxare la Mall, pe terasă la Mesopotamia

Suprafață acoperită

84 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Dacă ai mai fost la Mall Vulcan în București, atunci cu siguranță ai mai trecut și pe la Mesopotamia pentru o gustare. Doar că, până acum, gustarea de pe terasă a mai fost întreruptă de vremea nefavorabilă sau alți factori care au putut împiedicat șederea ta pe terasă.

De curând, însă, terasa celor de la Mesopotamia București a fost reamenajată astfel încât relaxarea ta în aer liber să nu mai fie întreruptă de schimbarea vremii.

Terasa a fost acoperită cu o Pergolă retractabilă Flat, un model de pergolă foarte întâlnit datorită simplității sale și a design-ului care se potrivește cu orice tip de construcție sau arhitectură. Acoperișul care se retrage este o membrană PVC impermeabilă (de aici și posibilitatea utilizării în orice anotimp), care a fost personalizată cu sistem de iluminare pentru utilizare în orice moment al zilei.
Suprafața acoperită a fost de aproximativ 6 x 14 m, și au fost adaptate două pergole datorită lungimii mari de acoperit

Pergola retractabila Flat la restaurant Mesopotamia Bucuresti. Terasa acoperita si inchisa cu Sun Leader - Pergole retractabile

Urmareste video

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!