Restaurant Mesopotamia, Bacău

Informatii Proiect

Mesopotamia Bacău

Suprafață acoperită

80 mp

Locație

Bacău

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergolă Spline

Detalii Proiect

Cu cei de la Mesopotamia discutăm deja de ceva vreme despre reamenajarea teraselor lor, iar discuțiile au început să se concretizeze! 
Primul proiect de acoperire a teraselor cu pergole retractabile a fost finalizat la una din locațiile din Bacău, pe strada Pictor Theodor Aman

terasa Sun Leader la Mesopotamia Bacau

Urmareste video

Pergola instalată în Bacău este modelul de Pergolă Spline, o pergolă retractabilă atașată unui perete de sprijin, cu căpriorii acoperișului curbați. Acesta este un sistem elegant, automatizat, care protejează terasa atât de soare cât și de ploaie și zăpadă. 
Suprafața aproximativă acoperită de această pergolă este de 4,5 x 17,6 m, o terasă generoasă care vă așteaptă acum să vă relaxați, indiferent de vremea de afară. 

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!