Restaurant Dabo Doner, Sibiu

Informatii Proiect

Restaurant Fast-food cu pergolă retractabilă

Suprafață acoperită

28 mp

Locație

Sibiu

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergolă Spline

Detalii Proiect

Dabo Doner este un concept care a luat amploare foarte rapid în România, traducând ideea de fast-food în posibilitatea unei alimentații mai sănătoase.
Produsele oferite sunt realizate din ingrediente naturale, care se pliază preferințelor clienților. Dabo Doner este prezent astăzi în mai toate orașele mari din România, cu produse pe gustul tuturor.

Deoarece inovația a fost adevăratul punct de plecare al fondatorului francizei Doner, Restaurantul Dabo (Doner) din Sibiu a vrut să ducă ideile inovative și în afara restaurantului. Astfel, terasa din Sibiu are acum o nouă înfățișare.

Terasa restaurantului este acum acoperită cu o pergolă retractabilă Spline cu structură de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic. Aceasta pergolă protejează acum terasa și clienții de soare, ploaie, grindină și zăpadă, și dau restaurantului un look proaspăt și atractiv – precum mâncarea de acolo.
Acoperișul retractabil se poate deschide și închide oricând, la nevoie, cu telecomanda și aplicația mobilă special creată pentru pergolele Sun Leader.

Terasa a fost închisă ulterior și cu sisteme de sticlă manuală tip Sliding.

Vizitatorii pot acum să petreacă mai mult timp pe terasă, sub cerul liber și în confortul terasei acoperite și închise. 
www.dabodoner.ro

Descopera

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

  •   Sisteme sigure, cu sticlă securizată sau termopan de diferite grosimi
  •   Pot fi glisante sau fixe, electrice sau manuale, în funcție de ce îți dorești tu
  •   Închid și deschid orice foișor, terasă sau balcon, spațiu de evenimente sau restaurant

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!