Restaurant Cinquecento, Baia Mare

Informatii Proiect

Un restaurant cu pergolă modernă

Suprafață acoperită

91 mp

Locație

Baia Mare

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

În Maramureș ajungem întotdeauna cu drag de tradiții, de natură și de oameni. Iar atunci când ajungem în Maramureș e musai să trecem și prin Baia Mare. Când am trecut pe acolo, în 2021, ne-a așteptat cu brațele deschise domnul Liviu – un brașovean de-ai noștri. Ne-a spus că i-ar face mare plăcere să lucreze cu noi pentru că-i amintim de casă și de oamenii buni din Brașov. Ne-a mărturisit că ceea ce facem noi este de interes pentru locația sa, și că ar dori să gândim împreună o soluție pentru acoperirea terasei.

Terasa de la restaurant avea o înfățișare simplă și ordonată, iar noi am fost determinați să-i aducem acel suflu modern și elegant de care avea nevoie. Soluția cea mai potrivită pentru configurația terasei de la Restaurant Cinquecento a fost Pergola Flat, adaptată nevoilor specifice. Pergola a fost instalată în 2 module separate cu dimensiuni diferite, respectiv 5×5 m și 6 x 11 m, pentru a acoperi o suprafață cât mai mare din terasă. Sistemul de iluminare a venit în completarea acoperișului retractabil, accesorizând perfect o terasă destinată acum utilizării constante.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!