ARCA, cel mai nou resort turistic deschis în inima naturii în Bacău

România este frumoasă și te poți bucura de frumusețile ei la orice pas. Uneori, însă, și „omul sfințește locul”, așa că minunile naturii sunt și mai valoroase atunci când există oameni cu viziune care le multiplică valoarea. Astfel de oameni regăsești la ARCA Resort lângă Bacău, o locație proaspăt amenajată ce își deschide larg porțile pentru toți iubitorii de natură. Ia-ți câteva minute libere de relaxare și rămâi cu noi ca să-ți povestim câteva lucruri frumoase despre ARCA, cel mai nou resort turistic deschis în inima naturii în Bacău!

Iubirea pentru natură, turism și pasiunea pentru frumos reușesc să declanșeze lucruri extraordinare de fiecare dată. O mână de oameni din Bacău cu imaginație și devotament reușesc, astfel, să transforme natura simplă, așa cum este ea, într-o oază de regăsire. Cum fac asta?

ARCA, cel mai nou Resort de vizitat în Bacău

„Save the date” pentru 21 și 22 Mai 2022, deoarece aceste 2 zile reprezintă momentul mult așteptat pentru administratorii celei mai noi locații turistice din Bacău: deschiderea resortului ARCA. Situat în comuna Blăgești, la aproximativ 87 km de orașul Bacău, ARCA Resort își propune să te țină cât mai departe de agitația urbelor. Iar noi suntem siguri că va realiza acest lucru cu succes!

Și nu este vorba despre un simplu resort turistic, ci despre o călătorie spre starea ta de bine în natură! Resortul împreunează liniștea dată de spațiile de relaxare cu aventura dată de activitățile pe care cei de acolo ți le propun. Aduce laolaltă plăcerile nevinovate ale papilelor gustative și exclusivismul dat de eleganța locului, pentru evenimente cât mai reușite. Totul, inspirat de natură și doar pentru tine!

ARCA a luat naștere în jurul unei ferme piscicole și s-a dezvoltat apoi ca un adevărat ecosistem natural dedicat conexiunii dintre natură și om. Un ecosistem întins pe aproximativ 15 ha de teren natural.

Ce îți aduce ARCA, resortul minune din inima naturii în Bacău?

La ARCA sunt oameni care știu ce ai nevoie pentru o zi de relaxare! Oameni care îți oferă o experiență turistică completă într-un singur loc, un loc mare și diversificat. Iată ce te va aștepta la resort din data de 21-22 Mai:

  • Lotca by ARCA, cerhanaua cu ponton care transformă plăcerea gustului într-un festival al papilelor și mâncarea în artă. Lotca este restaurantul resortului, locul care te invită să guști cu încredere din preparatele cu ingrediente locale crescute în fermele și serele ARCA. Locul care te invită să alegi mâncare la fel de sănătoasă precum stilul de viață pe care îl promovează, și rețete unice și originale precum locația în sine.

Atunci când vizitezi Lotca by ARCA, nu uita să te oprești pe ponton și să cauți peștii ce-și au casă în iazul amenajat cu grijă.

  • Foliage by ARCA, o locație de evenimente cum nu ai mai văzut. Foliage este mai mult decât o locație de evenimente, este o destinație unică, înconjurată de apă și vegetație luxuriantă, cu ponton și promenadă romantică. Este locul unde te pierzi în visare ca într-un labirint, și este doar una din nenumăratele piese prețioase din puzzle-ul de 15 hectare al resortului ARCA, resortul-destinație care se va deschide în curând. Și, dacă descrierea de mai sus nu este suficientă, îți mai spunem doar că este locul unde evenimentele speciale devin memorabile.
  • Court by ARCA, cu spații și terenuri de sport care să-ți ridice adrenalina în mijlocul naturii
  • Calina by ARCA, o rezervație de căprioare ce va atrage atenția copiilor și a părinților deopotrivă, alături de amintirile plăcute ale inocenței și copilăriei
  • Poof by ARCA, un parc de ierburi și plante care mai de care mai… roz
  • 820 North by ARCA, cu bazine de sturioni de până la 200 kg – pești vechi de-o vârstă cu dinozaurii
  • Și multe altele…

Concept modern și abordări îndrăznețe

Tot ce îți oferă ARCA Resort este rodul imaginației și ideilor îndrăznețe, al multor luni de muncă și pregătire în detaliu, pentru ca tu să te bucuri de o locație modernă și de experiențe turistice prietenoase cu natura. Iar echipa ARCA îți oferă mult mai mult decât ceea ce am enumerat noi mai sus – trebuie doar să îi vizitezi și să le descoperi minunile.

De la priveliști incomparabile și pontoane cu terase moderne, la elemente naturale incluse atât în meniu cât și în activitățile propuse – resortul și oamenii locului ți se dedică complet ție! Iar din această echipă de oameni suntem bucuroși și noi că am făcut parte, aducând pe terasele resortului aproximativ 350 mp de sisteme retractabile și moderne de pergole Sun Leader.

Sperăm că terasele de pe ponton și de lângă ponton te vor găzdui și pe tine atunci când vei vizita ARCA, cel mai nou resort turistic deschis în inima naturii în Bacău!

Apelează-ne!