Reda sarmul de odinioara locuintei cu jaluzele exterioare

Uneori ni se intampla sa ne atasam atat de mult de locuri si de spatii, incat ne dorim ca ele sa ramana in starea lor intacta si sa-si pastreze mereu arhitectura de odinioara.

In cazul cladirilor vechi, cu incarcatura emotionala, renovarile sunt de fapt tot ancore in trecut si din ce in ce mai multi proprietari cauta acel design retro, inedit, clasic care sa-i binedispuna si sa le mentina timpul in loc.

Solutii chic pentru o atmosfera vintage

Pentru un astfel de efect, casele si apartamentele sunt din ce in ce mai des amenajate cu seminee, biblioteci masive din lemn, pergole retractabile romantice sau masute de machiaj din epoca victoriana. O alta solutie recomandata de expertii de la Sun Leader sunt jaluzelele exterioare. Design-ul clasic, adaptat cu noile inovatii tehnologice au dus la realizarea unui produs de o calitate superioara menit sa exprime un anumit stil si o atitudine. In functie de culoarea aleasa, spatiul tau va deveni, fie romantic, ce te indeamna la visare si la dimineti tarzii, fie ceva mai sobru, potrivit intalnirilor de afaceri, prezentarilor sau, de ce nu, vizionarii documentarelor. Actionarea electrica e inca un avantaj de care te vei bucura daca alegi produsele noastre. Specialistii in pergole retractabile Sun Leader iti vor pune in aplicare ideile in cel mai scurt timp.
Protectie si singuranta
Aceste jaluzele au rolul de a proteja impotriva razelor UV, fiind construite dintr-un material impermeabil. Sistemul permite ajustarea luminii din exterior in interior pentru un confort vizual sporit. Poti alege culoarea ce ti se potriveste sau ne poti consulta daca nu esti sigur de armonia cromatica. Sistemul de glisare si materialele sunt realizate cu tehnologie de ultima generatie. Din gama de sisteme de umbrire ingenioase oferita de Sun Leader, vei gasi cu siguranta ceva pe placul tau. Aceste jaluzele iti ofera si protectie, tinand infractorii departe de locuinta ta, pentru ca siguranta e una din prioritatile noastre. Pe langa aspectul vintage pe care il vei obtine, te vei bucura de umbra, protectie si confort. In plus, in zilele cu conditii meteo nefavorabile, nu vei mai sta cu grija ca ai lasat geamul deschis pentru ca jaluzelele isi vor face treaba.

Apelează-ne!