Recomandari pentru intretinerea pergolelor retractabile

Daca ai optat pentru o pergola retractabila pentru terasa ta, felicitari – ai facut cea mai inspirata alegere! Foarte important este, acum, sa te bucuri de ea pentru cat mai mult timp, tinand cont de sfaturile producatorului. Daca inca nu ti-ai reamenajat terasa cu o pergola cu acoperis retractabil, nu strica sa te documentezi din timp.

Ambalate frumos intr-un kit de supravietuire post-achizitionare, afla in randurile urmatoare cateva sfaturi despre intretinerea pergolelor!

Frunzele cazute si depozitate pe pergole, praful, murdaria lasata de pasari afecteaza aspectul pergolei tale, insa nu o deterioreaza – de aceea este necesar sa o cureti periodic.

Curatare usoara

Pergolele cu acoperis retractabil automat se curata foarte usor cu jet simplu de apa ori cu jet de apa si detergent obisnuit, diluat. Nu este necesar sa iti cumperi produse profesionale pentru ingrijire, ci doar sa te asiguri ca o cureti periodic. Daca murdaria persita, poti folosi lavete de curatare, fara grija! Membrana nu este deloc sensibila.  

Membrana PVC din care sunt realizate pergolele este acoperita pe fiecare parte cu un strat de lac acrilic care faciliteaza curatarea. Astfel, murdaria nu patrunde in membrana si nu o pateaza.

In functie de locatia in care este amplasat spatiul, frecventa curatarii poate sa difere: o pergola amplasata in mijlocul orasului cu siguranta va trebui curatata mai des de praf fata de o pergola dintr-o zona rezidentiala mai retrasa.  

Rezistenta la zapada

Pergolele retractabile sunt foarte rezistente indiferent de anotimp. Se pot pastra deschise chiar si iarna, cu conditia curatarii constante a zapezii de pe acoperis, pentru a impiedica formarea ghetii. Daca ai o pergola retractabila la restaurant, tine cont de aceasta recomandare si instruieste-ti personalul sa retraga copertina atunci cand nu e folosita sau sa curete zapada constant in timpul iernii, pentru a-i prelungi durata de viata!

Rezistenta la temperaturi inalte

Pergolele Sun Leader sunt concepute sa reziste celor mai capricioase temperaturi si conditii meteo, asa ca nu e nevoie sa o retractezi atunci cand bate vantul, de exemplu, deoarce rezista la vanturi cu o intensitate de pana la 117 km/ ora.

Alegand o pergola din aluminiu, ai siguranta ca indiferent pentru ce ai folosi-o: restaurant, hotel, bar, cafenea, piscina, terasa la birou sau acasa, ai investit intr-un sistem calitativ si durabil!

In timpul verii, esti protejat de soarele arzator si te bucuri de o temperatura constanta, o priveliste deschisa, fara efectul de sera care se creaza daca optezi pentru un acoperis din sticla.

Indiferent in ce zona a tarii te afli, ce plan arhitectural sau ce gusturi ai, te poti baza pe noi! Iti oferim calitate, durabilitate si eleganta timp indelungat.

Apelează-ne!