Prima Pergolă Bioclimatică în Italia

      Cu toții creștem, puțin câte puțin. Fie în afacerea în care suntem implicați sau în relațiile profesionale pe care le întreprindem, pașii pe care îi facem devin tot mai siguri. Noi am început să creștem tot mai mult și cu ajutorul colaboratorilor noștri, prin urmare în rândurile de mai jos vă povestim cum am ajuns să trimitem prima pergolă bioclimatică în Italia.

 

      Atunci când deschizi o afacere ce pare promițătoare și pentru al cărei succes este nevoie de efort susținut din mai multe părți, încearcă să cauți sprijin. Un partener de afaceri sau o altă companie parteneră cu pasiune pentru domeniul tău cu care să evoluezi.

      Așa s-a întâmplat și pentru noi, echipa Sun Leader care, atunci când lucrurile au început să devină tot mai mari și frumoase, am început să căutăm parteneri cu care să colaborăm. Inclusiv în afara țării.

      Astfel am ajuns la soluționarea acoperirii unei terase și în afara teritoriului României, pentru un proiect rezidențial.

 

Prima Pergolă Bioclimatică în Italia

      Primul proiect cu pergole retractabile din afara țării a fost realizat chiar în Italia, într-o zonă rezidențială. Beneficiarul proiectului și-a dorit o pergolă care să-i protejeze terasa în orice condiții meteo, iar colaboratorul nostru a venit cu soluția alături de noi: o pergolă bioclimatică cu lamele de aluminiu rotative și retractabile.

Pergola bioclimatică Sun Leader în Italia

Pergola bioclimatică Sun Leader în Italia

           

Cum a început colaborarea?

      Primul contact cu colaboratorul nostru a avut loc prin e-mail, acolo unde am primit solicitarea de colaborare. Datorită faptului că echipa noastră contactează ulterior în mod direct toți potențialii clienți care ne trimit solicitări prin e-mail, următoarele discuții au avut loc telefonic.

      S-au discutat toate detaliile legate de nevoile persoanei beneficiare din Italia, s-au analizat opțiunile cele mai viabile pentru acest proiect iar propunerea ofertată a fost prezentată beneficiarului. Este vorba despre o pergolă bioclimatică model Classic care să acopere o suprafață de aproximativ 4,25 x 10,45 m, formată din 3 module.

      Dată fiind distanța considerabilă dintre România și Italia și faptul că deplasarea echipei noastre ar fi fost destul de greoaie, măsurătorile exacte de la fața locului au fost realizate de colaborator.

      Pe același principiu s-a stabilit ca și montajul să fie realizat integral din partea echipei colaboratoare, cu sprijin tehnic de la distanță din partea noastră. Acest lucru a fost posibil deoarece echipa colaboratoare activa deja în domeniul construcțiilor, și avea o experiență formată cu materialele pe care le utilizăm noi.

Pergola bioclimatică Sun Leader în Italia

Pergola bioclimatică Sun Leader în Italia 

 

Ce a însemnat acest sprijin tehnic de la distanță?

      Atunci când colaborăm cu echipe noi pe partea de montaj al pergolelor, în special în cazul pergolelor bioclimatice, este nevoie de foarte mare atenție pentru instalarea corectă a sistemelor. Prin urmare, oferim de fiecare dată suport tehnic noilor echipe de montaj. De obicei, acesta are loc sub formă de training fizic la un montaj în derulare, însă situația de față ne-a determinat să găsim alte soluții.

      Prin urmare, echipei din Italia i-a fost asigurat un training prin intermediul unor materiale video trimise de către fabrică, alături de asistența noastră și explicații tehnice în format scris. Toate detaliile au fost discutate cu colegii noștri de pe partea tehnică și astfel au fost asigurate toate cele necesare pentru un montaj corect.

 

 

      Dacă vrei să vizitezi proiectul despre care îți vorbim, doar cu un click aici vei ajunge pe pagina lui. Iar dacă ești interesat și tu de o colaborare pe partea de montaj a sistemelor noastre, și vrei să discutăm mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi.

      Poți completa formularul de colaborare iar noi te vom contacta, sau ne poți apela direct de pe site.

 

Sun Leader – Partenerul tău modern în amenajarea terasei!

Apelează-ne!