Planurile pentru reamenajări de terase post-pandemie. Cum se construiesc terasele acum?

      Pandemia a produs modificări vizibile în stilul de viață, în modul în care muncim și în care ne petrecem timpul liber. Nu a existat aproape nicio industrie care să nu fie afectată și în care să nu fie nevoie de schimbare și adaptare. 

      Unele chiar au prosperat, în special cele care s-au putut plia pe satisfacerea nevoilor de timp liber și hobby-uri desfășurate în siguranță. Din punct de vedere al cerințelor pentru casele construite, spre exemplu, arhitecții au observat o modificare considerabilă în cerințele clienților.

      Casa nu mai este acum un loc în care doar trăiești, te odihnești și mănânci. Acum este birou, sală de clasă pentru copii, sală de fitness chiar, zonă de relaxare și petrecere a timpului liber.

      Astfel, în cerințele de proiectare a caselor, apar solicitări pentru amenajarea în interiorul locuințelor a birourilor, spațiilor cu control acustic pentru ca orele online, ședințele și alte activități care se desfășoară online să se poată organiza în cele mai bune condiții.

      Chiar dacă restricțiile s-au mai relaxat, multe companii și-au adaptat și își mențin programul de muncă de la domiciliu, așa că este absolut necesar ca oamenii să își creeze un spațiu plăcut, relaxant în care să poată lucra nestingheriți la capacitate maximă.

 

 

O terasă bine amenajată acasă îți aduce confortul dorit atât pentru a lucra, cât și pentru a-ți petrece timpul liber.

      Lumina naturală care se revarsă din abundență pe terasă, spațiul deschis, îți vor spori productivitatea și starea de bine. Dacă alegi să închizi terasa cu pereți din sticlă, te poți bucura tot anul de ea. Noi, la Sun Leader suntem pregătiți să dăm viață celor mai diverse dorințe privind amenajarea teraselor cu pergole retractabile și închideri din sticlă.

 

      Încă de la începutul pandemiei am putut constata o dorință crescută a oamenilor de a-și amenaja propriul colțișor special – terase mai mici sau mai mari pe care să le poată folosi tot timpul anului.

      Pergolele retractabile cu care îți poți acoperi terasa au multiple beneficii: te protejează de vânt, ploaie, arșiță și zăpadă, sunt durabile și foarte ușor de întreținut și folosit. În plus, sunt extrem de elegante!

 

      Există două timpuri de pergole retractabile: pergole din membrană PVC și pergole bioclimatice din aluminiu. Ce au specific fiecare?

      Pergola din membrană PVC au în compoziție un strat de carbon care filtrează razele UV care nu permite supraîncălzirea terasei pe caniculă, este 100% impermeabilă, rezistă la vânt puternic, rupere, foc și nu permite formarea microorganismelor și ciupercilor datorită stratului acrilic.

      Pergola bioclimatică (pergola cu lamele din aluminiu) este un sistem minimalist și elegant format din lamele care se rotesc și se retrag, astfel încât să poți controla gradul de aerisire al terasei. Este recomandată în special în zonele în care ninge abundent, deoarece constituția sa permite o încărcătură de până la 200 kg zăpadă/mp. 

      Un plus de confort termic obții în timpul iernii dacă alegi să izolezi lamelele pergolei bioclimatice cu o spumă specială și dacă optezi pentru încălzirea cu infraroșu.

      Ambele tipuri de pergole se controlează cu ajutorul telecomenzii sau din telefon cu ajutorul unei aplicații speciale.

 

      Pentru a te putea relaxa tot anul pe terasă, îți recomandăm să optezi și pentru sticlă securizată pentru terase – sisteme foarte elegante, practice și rezistente. Acestea se pot acționa manual sau electric, în funcție de preferințe.

 

      Pentru mai mult confort și în sezonul cald, poți opta pentru sisteme de umbrire, sisteme de lumini reglabile și sunete integrate în pergole, pardoseli exterioare și mobilier pentru terasă.

 

      Fiecare proiect construit de Sun Leader este unic, realizat la comandă sub atenta monitorizare a inginerilor din echipă. Poți alege diferite dimensiuni, culori, accesorii, iar noi vom fi atenți până la cel mai mic detaliu să fie exact așa cum îți dorești.

 

Amenajează-ți inteligent terasa și bucură-te de relaxare 12 luni pe an!

 

Apelează-ne!