Pergolele retractabile – Accesoriile inedite dedicate spațiilor deschise!

      Capriciile vremii îți afectează constant spațiul exterior dedicat activităților relaxante? Sun Leader este soluția pentru protejarea terasei de efectele negative ale factorilor meteorologici, fără a pierde din spațiul util.

      Beneficiile produselor semnate SunLeader vin la pachet cu garanția calității, confortului, esteticului dar și cu ingeniozitatea tehnologică încorporată. Pergolele din aluminiu cu acoperiș retractabil, închiderile din sticlă automatizată, pardoseala exterioara din WPC și sistemele de umbrire tip ZipTex, sunt produsele ce pot garanta cu succes confortul tău și al terasei tale.

      Pentru că tu și confortul terasei tale sunteți primordiali în topul priorităților noastre, pergolele retractabile sunt cele ce-l vor asigura cu succes. Suntem bucuroși să oferim produse de înaltă calitate și să punem în prim plan ideile tale creative. Beneficiile acestor pergole retractabile sunt multiple și diverse, totul fiind gândit într-o manieră cât se poate de practică, idealistă dar și confortabilă.

      Noi îți vom personaliza spațiul exterior și te vom consilia pentru a face cea mai bună alegere atât din punct de vedere ergonomic, datorita rezistenței extinse a materialelor, dar și din punct de vedere estetic. Contactează-ne cu încredere, împreună vom realiza proiectul tău de suflet!

Care sunt motivele pentru care ai alege pergole retractabile de la Sun Leader?

      Vrei să scapi de stresul și disconfortul fizic de a strânge/amenaja de fiecare dată ambientul terasei tale în funcție de vremea capricioasă? Cea mai eficientă, practică și inteligentă măsură pe care o poți lua este achiziționarea unei pergole retractabile.

      Astfel, te poți bucura și de razele jucăușe ale soarelui dar și de peisajul liniștitor al unei ploi de vară fără ca terasa ta să sufere vreo modificare. Oamenii inteligenți fac alegeri inteligente, drept urmare gândește-te la beneficiile aduse de acest produs și hai să ne cunoaștem.

      Împreună putem personaliza spațiul tău de recreere. Ajută-ți terasa să zâmbească, protejeaz-o și bucură-te de fiecare clipă! Alege soluții durabile și lasă relaxarea să completeze peisajul creat de tine!

      Toate pergolele au ca structură sisteme din aluminiu extrudat alături de care se pot găsi și alte elemente din oțel galvanizat a căror vopsire se realizează în câmp electrostatic. Oferind garanția calității, materialele din componența pergolelor ating cu brio nivelul de rezistență atât din punct de vedere fizic dar și din punct de vedere al duratei de viață a produsului finit.

      Și, dacă tot am adus în prim plan garanția produselor marca SunLeader, poți fi absolut convins de calitatea produselor. Garantăm pentru atributele produselor noastre, în cazul pergolelor cu acoperiș retractabil îți oferim certitudinea unui lucru bine făcut, iar ca pachetul să fie complet, te ajutăm și cu montajul pergolei, completând împreună spațiul ingenios gândit de tine.

      De asemenea, poți scăpa și de grijile deteriorării pardoselii terasei! Uită de toate neplăcerile provocate de vremea schimbătoare care poate afecta atât imaginea cât și structura terasei tale, și surprinde-o tu pe ea protejându-ți spațiul de relaxare cu ajutorul deck-ului rezistent din WPC și pergolei cu acoperiș retractabil.

Cum poți achiziționa pergola dorită?

       Instalarea unui sistem de umbrire tip pergolă este facilă iar capacitatea acestuia se poate adapta oricărui tip de terasă. Iar pergolele cu acoperiș retractabil au un beneficiu major, și anume acționarea lor prin intermediul unui simplu dispozitiv de comandă.

      Pentru ca proiectele tale să fie stilizate și incredibil de bine gândite în materie de pergole venim în ajutorul tău cu soluții inedite, estetice și calitative.

      Din gama vastă de produse,  punem la dispoziția clienților noștri de la pergole retractabile cu sistem de iluminare încorporat, la varietatea de materiale complementare potrivite designului gândit de tine. Ai încredere în simțul tău creativ și estetic și alege-ți produsul preferat. Spațiul pe care tu îl vei amenaja va purta amprenta Sun Leader și va fi admirat timp îndelungat!

      Proiectul tău are în componență acoperirea spațiului exterior? Pentru a-ți alege pergola cu acoperiș retractabil de care ai nevoie SunLeader este aproape de tine!

      Pentru că ne dorim să construim împreună colțul tău de relaxare, punem la dispoziție și alte produse  complementare precum închideri din sticlă securizată dedicată închiderii/extinderii terasei, decking realizat din lemn de frasin termotratat sau lemn compozit tip WPC, mobilier de exterior, încălzitoare de terasă.

      Completăm împreună  locul ingenios gândit de tine și oferim eleganţă, creativitate însă cel mai important, CALITATE!

Apelează-ne!