Pergole retractabile pentru piscină

Informatii Proiect

Relaxarea supremă, la piscină

Suprafață acoperită

74.4 mp

Locație

Sibiu

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

Cum te poți răcori într-o zi fierbinte de vară, evitând locurile aglomerate și spațiile înghesuite? Îți poți crea spațiul ideal de relaxare chiar la tine acasă, cu o piscină pregătită oricând să te răcorească. Și mai bine decât atât, îți poți acoperi piscina ca să fie protejată de soare sau de zilele ploioase. Beneficiarul proiectului despre care îți vorbim astăzi a amenajat terasa perfectă cu piscină, zonă de sport și alte facilități. Proiectul a fost realizat cu ajutorul a 4 module de Pergole retractabile Bioclimatice de tip

Classic, cu prindere de perete. Pergolele au avut dimensiunile aproximative de 3,9 x 4,8 m (unde deschiderea de la perete este cea de 4,8 m), și au fost poziționate între un perete al casei și un zid de ciment construit în paralel. Pergolele bioclimatice au fost instalate împreună, din 4 module alipite între ele pentru a putea acoperi lungimea totală a terasei de aproximativ 15,5 m. Iar modelul ales a avantajat terasa din toate punctele de vedere: atât pentru aerisirea acesteia cât și pentru lumină naturală. 
Culorile alese sunt în ton cu restul clădirii, RAL 7016 (gri antracit) atât pentru structura de aluminiu cât și pentru lamelele retractabile.
Ai și tu o piscină de acoperit? Adoptă soluția prezentată, sau alte variante de acoperire cu pergole retractabile de la Sun Leader.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!