Pergole retractabile

Pentru un proiect arhitectural frumos, isteț și de amploare trebuie să optezi pentru cele mai bune materiale de construcție/ amenajare.

Nu lăsa imitațiile să facă parte din proiectul tău special, alege calitatea și siguranța materialelor comercializate de Sun Leader.
Dacă vrei să te bucuri de timpul tău liber într-un loc aparte, alege să-ți acoperi terasa cu una dintre pergolele retractabile care se potrivește visului tău.
Fie că vorbim despre terasa propriului imobil sau de terasa pe care o administrezi, alege să creezi momente frumoase alături de oamenii care te aleg!
Alege să scrii povești frumoase și să uiți de grijile provocate de vremea capricioasă, de ploile de vară abundente, repezi și supărătoare care ți-ar fi putut afecta confortul terasei tale, pentru că Sun Leader vine ca de fiecare dată în ajutorul tău.
Chiar dacă achiziționezi o pergola retractabilă de tip Flat, Spline sau Vault, te asiguri că vei da viață unei noi imagini ce te va reprezenta.
Calitatea materialelor, proprietățile unice ale pergolelor retractabile fac din fiecare idee de proiect o reușită garantată, ce va avea ca final mulțumire, respect, siguranță, satisfacție și zâmbete.
De ce să alegi pergola retractabilă Flat? Motivele sunt simple
Pergola retractabilă din categoria Flat este special concepută pentru acoperirea spațiilor exterioare. Pergolele fiind durabile și rezistente pe întreg parcursul anului, garantând protecție, siguranță și un aspect estetic frumos indiferent de anotimp.
Ca și celelalte pergole retractabile comercializate de Sun Leader, Pergola Flat este concepută să reziste în condiții extreme fie că vorbim de vânt puternic, ploi torențiale, grindină, raze UV.
Ca particularitate a acestui tip de pergolă retractabilă putem evidenția faptul că modelul Flat este special conceput pentru proiecte rezidențiale dar se poate adapta cu ușurință și cerințelor unei terase chic de tip comercial.
Datorită căpriorilor drepți, pergola retractabilă de tip Flat poate îmbrățișa cu eleganță orice fel de proiect arhitectural, iar datorită dimenisiunilor disponibile pot acoperi un spațiu extins. Trebuie luat la cunoștință faptul că dimensiunile, culorile, accesoriile, se pot alege în mod personalizat, pentru ca proiectul să poată purta în întregime semnătura stilului tău definitoriu.
Contactează-ne la 0770 444 888 sau pe [email protected]

Apelează-ne!