Pergole Bioclimatice, terasă în Italia

Informatii Proiect

Protecție și calitate și în afara României

Suprafață acoperită

44.6 mp

Locație

Italia

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

Atunci când am început să ne extindem în diferite zone ale României am reușit să analizăm care sunt zonele cele mai interesate în soluțiile noastre de reamenajări terase. Am inițiat demersurile, am căutat colaboratori, și am început să construim proiecte frumoase. 
Apoi ne-am decis să ne extindem și în afara țării, și nu a durat mult până când am fost contactați de o echipă doritoare să colaboreze cu noi. Astfel, au ajuns să fie instalate și primele noastre pergole retractabile în Italia.

Pergola instalată la acest proiect rezidențial face parte din categoria acestor pergole bioclimatice despre care vă tot povestim noi în proiectele noastre din România.

Acestea sunt pergole cu lamele de aluminiu foarte rezistente la zăpadă, care permit aerisirea terasei sau deschiderea completă a acesteia, în funcție de dorința clientului.
Proiectul a fost realizat cu 3 module de pergole bioclimatice Classic, toate prinse de peretele de sprijin. Suprafața acoperită de aceste pergole este de aproximativ 4,25 x 10,5m.

Lamelele și structura de aluminiu au avut aceeași culoare, pentru a se încadra în arhitectura clădirii, iar beneficiarul a optat pentru instalarea unui sistem de iluminare în regim propriu.

Modulele de pergole (deschiderea și închiderea acestora) se pot controla separat, la fel și sistemele de iluminare. În acest sens, echipa de montaj ne-a surprins cu câteva fotografii care capturează sistemele de iluminare poziționate în luminile tricolorului României. 
Indiferent ce culori vor purta, aceste pergole arată elegant – exact așa cum merită să fie orice terasă reamenajată de Sun Leader.

Pergole cu acoperis retractabil Sun Leader

Urmareste video

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!