Pergole Bioclimatice pe ponton, Bacău

Informații Proiect

Terase pe ponton, la un complex turistic

Suprafață acoperită

353 mp

Locație

Bacău

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergole Biocliamtice

Detalii Proiect

Când ai fost ultima dată surprins/ă de liniștea naturii, de simplitatea ei și de cadrul minunat pe care îl oferă pentru relaxare? Pe noi, acestea ne surprind de fiecare dată când vizităm locația minunată din apropiere de Bacău despre care urmează să vă povestim. O locație nouă unde grijile se uită imediat și trupul devine ZEN, una cu natura.


Vă prezentăm un proiect nou foarte drag nouă – un proiect unde administratorul nu a investit în locația sa doar din punct de vedere financiar, ci și cu numeroase idei inovative și planuri organizatorice potrivite zonei.
Proiectul a constat în acoperirea teraselor cu Pergole retractabile bioclimatice, iar cea mai atractivă zonă de terasă a acestei locații este, bineînțeles, TERASA DE PE PONTON!

 

Terasa de pe ponton

Prima terasă care iese în evidență la acest proiect este zona de pe ponton! Aici, datorită vântului foarte puternic, temperaturilor scăzute iarna și umidității, cea mai potrivită variantă de pergolă retractabilă care să acopere terasa a fost Pergola Bioclimatică Freedom. Pe pontonul din aceste randări au fost instalate 7 module de Pergole Bioclimatice de tip Freedom, cu structură independentă, pe o bază special amenajată de beneficiar. Pergolele beneficiază de sistem de iluminare.

Terasa de lângă ponton

Pe terasa de la restaurantul de lângă ponton au fost instalate 9 module de Pergole bioclimatice de tip Classic, adică cu prindere de un perete de sprijin. Aici, datorită peretelui de sprijin existent, a fost posibilă ancorarea pergolelor astfel încât lamelele de aluminiu să se retragă către perete.
Arca resort cu terasa by Sun Leader

Despre locație

Locația este un veritabil complex turistic cu numeroase atracții pentru tine și familia ta! Cuprinde diverse zone și puncte de activitate, precum: lac cu sturioni, restaurant cu terasă exterioară, terasă pe ponton, zone verzi, mini-rezervație cu animale și multe altele pe care te lăsăm să le descoperi chiar tu.

Este o locație proaspăt inaugurată, deschisă pentru a te impresiona și pentru a te aduce mai aproape de natură.

Vizitează-i și tu!  

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Descoperă

Sisteme de umbrire

Zilele fierbinți de vară, vântul puternic și privirile indiscrete ale trecătorilor sunt doar câteva din motivele pentru care să-ți protejezi terasa cu sistemele Zipscreen. Meriți să ai mai mult confort și umbră în spațiul tău.  Avantajele sistemelor Zipscreen sunt:

sisteme Zipscreen pentru umbra terasa.Sun Leader

Ideale pentru protejarea teraselor, foișoarelor, ferestrelor și pentru balcon.

Apelează-ne!