Pergole bioclimatice în consolă

Informatii Proiect

Terasă acoperită elegant, cu pergole bioclimatice

Suprafață acoperită

15.57 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Urban

Detalii Proiect

Există fel și fel de tipuri de terase, cu diverse forme și dimensiuni, iar noi încercăm să adaptăm soluțiile din oferta noastră de produse pentru fiecare spațiu în parte. În acest caz, terasa a fost situată pe colțul casei, fiind nevoie astfel împărțirea unei pergole în multiple module.

Beneficiarul acestui proiect cu pergole bioclimatice a avut nevoie de liberă trecere pe terasă, prin urmare a ales niște sisteme de pergole fără stâlpi de susținere la sol.

Pergole în consolă

Datorită faptului că beneficiarul proiectului nu a optat pentru varianta de pergolă cu stâlpi de susținere, cea mai potrivită alternativă a fost Pergola retractabilă Urban. Realizată în consolă, cu tiranți de prindere la nivelul peretelui, această pergolă acoperă și protejează terasa, păstrând un spațiu deschis vizual. 

Amplasarea pe colț a terasei a dus la instalarea a 3 module asemănătoare ca dimensiuni (3,8 x 2,29 m și 3 x 2,29 m), alipite între ele și izolate. Lamelele tuturor celor 3 module se retrag către peretele de sprijin.
Culorile alese au fost RAL 7016 (gri antracit) pentru structura de aluminiu, și RAL 1313 (cream) pentru lamelele de aluminiu.

Beneficiarul nu a optat pentru alte accesorii.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!