Pergola Urban cu lamele de aluminiu

Informatii Proiect

Spațiu dedicat relaxării, acasă

Suprafață acoperită

26.3 mp

Locație

Ilfov

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Urban

Detalii Proiect

De câte ori ai simțit nevoia de a te elibera de stresul zilnic, de rutina care te acaparează și nu îți mai dă drumul? Să te retragi în colțul tău sigur și confortabil, amenajat exact așa cum îți place ție, unde să-ți resetezi corpul și mintea…
Acest colț de relaxare poate fi chiar terasa ta de acasă, terasă pe care ai acum șansa să o echipezi cu cele mai elegante și eficiente sisteme de acoperire – precum cele din acest proiect! 

Care au fost sistemele folosite?

Datorită dorinței beneficiarilor de a avea un spațiu cât mai deschis pe terasă, atât din punct de vedere vizual cât și fizic, a fost aleasă pentru acoperirea terasei varianta de Pergole Bioclimatice Urban
Instalată cu tiranți de susținere superiori în locul stâlpilor clasici, această pergolă mărește câmpul vizual al beneficiarilor și intensifică starea de bine.

Pergola Urban cu lamele de aluminiu retractabile din cadrul acestui proiect conține 3 module de aproximativ 2,5 x 3,5 m instalate împreună. Ca și accesoriu opțional, beneficiarul pergolelor a beneficiat de sistemul de iluminare inclus. Astfel, poate utiliza de acum terasa iluminată în nopțile calde de vară.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!