Pergolă și închideri din sticlă, Craiova

Informatii Proiect

Pergola Retractabilă model Flat cu închideri din sticlă

Suprafață acoperită

10.4 mp

Locație

Craiova

Anul Proiectului

2018

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Un nou proprietar de pergolă se bucură acum de beneficiile aduse de acest produs. Este vorba despre un proiect rezidențial realizat în Craiova.Noul proprietar se bucură de o pergolă retractabilă model Flat cu lamele de umbrire Aerofoil Louvre și sistem manual din sticlă tip Sliding pentru închiderea lateralelor.
Proprietarul își dorea o terasă ce poate fi și acoperită dar și descoperită pentru a se bucura oricând de lumina soarelui ori de protecție împotriva ploii. S-au montat și lamele Aerofoil Louvre pentru o mai bună umbrire.

Acestea sunt controlate din telecomanda pergolei, așadar se pot închide sau deschide, în funcție de necesitate. Totodată, pentru o mai bună protecție, a optat și pentru sistemul manual de închidere din sticlă tip Sliding. Astfel, ploaia poate fi admirată de pe terasă, ori se poate servi masa fără ca praful sau insectele să mai fie factori perturbatori. Fabricarea pergolei și a sistemului din sticlă, transportul și montajul au durat cca 30 de zile. Acum, noul proprietar se bucură de un produs calitativ și de o garanție pe măsură.

Închideri cu sticlă securizată

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!