Pergola retractabila la terasa Hotel Caraș, Oravița

Informatii Proiect

Pergola cu lamele de aluminiu

Suprafață acoperită

83 mp

Locație

Oravița, Caraș-Severin

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Poate te-ai obișnuit deja cu proiectele Sun Leader: atractive, unice și cu personalitate. Asta, deoarece fiecare locație cu care colaborăm este unică, atractivă și cu personalitate – prin urmare, adaptăm soluțiile și produsele în funcție de tiparul teraselor. 

Iată în rândurile de mai jos cum arată proiectul de la Hotel-Restaurant Caraș din Oravița! 


În Oravița sunt multe locuri frumoase de vizitat iar, când vrei să faci o pauză, treci pe la terasa celor de la Caraș! Te vor primi cu mâncare bună, cazare și o terasă faină și primitoare! Știm, pentru că am participat și noi la amenajarea ei 🙂

Terasa este acum acoperită cu o pergola retractabila de aluminiu cu dimensiunile aproximative de 8 x 10 m – niște dimensiuni destul de generoase (prin urmare, o terasă foarte spațioasă!). Pergola instalată are acoperiș retractabil din membrană PVC și face parte din gama de Pergole FLAT. 
Un detaliu care impresionează este culoarea materialului de acoperire – roșie, aleasă pentru a se potrivi cu detalii din fațada hotelului. Prin urmare, aproximativ 83 mp acoperiți cu personalitate! 

Vizitează și tu această locație! 

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!