Pergola retractabila pentru piscină

Informatii Proiect

Relaxarea supremă, la piscină

Suprafață acoperită

26 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2022

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic și Urban

Detalii Proiect

Cum te poți răcori într-o zi fierbinte de vară, evitând locurile aglomerate și spațiile înghesuite? Îți poți crea spațiul ideal de relaxare chiar la tine acasă, cu o piscină pregătită oricând să te răcorească. Și mai bine decât atât, poți pregăti și o terasă lângă piscină, ca să ai protecție de soare sau de zilele ploioase. Beneficiarul proiectului despre care îți vorbim astăzi a amenajat terasa perfectă cu piscină. Proiectul a fost realizat cu ajutorul a 3 module de Pergole retractabile Bioclimatice de tip

Classic și Urban, cu prindere de perete. Pergolele acoperă aproximativ 26 mp, și au fost gândite astfel încât să eficientizeze cât mai mult spațiul. Pergolele bioclimatice au fost instalate împreună, din 3 module alipite între ele, cu stâlpi de susținere și tiranți superiori pentru a ușura accesul pe terasă. Pergolele creează umbră atât pentru o parte din piscină, cât și pentru toată terasa.
Alături, au fost instalate și sisteme de umbrire de tip Zip pentru mai multă umbră și intimitate.


Ai și tu o piscină sau o terasă cu piscină de acoperit? Adoptă soluția prezentată, sau alte variante de acoperire cu pergole retractabile de la Sun Leader!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!