Pergola retractabilă la jacuzzi, Oradea

Informatii Proiect

Terasă acoperită în Oradea

Suprafață acoperită

116 mp

Locație

Oradea

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Flat și Pergola Spline

Detalii Proiect

Dacă te întrebai ce utilizări îi poți oferi unei pergole retractabile, răspunsul te va face să te întrebi dacă și terasa ta este suficient de confortabilă pentru tine. Este așa cum ți-o dorești?
Beneficiarul proiectului pe care ți-l prezentăm astăzi s-a asigurat că are tot confortul de care are nevoie pe terasă, aducând împreună utilitatea unei terase retractabile cu utilitatea unui jacuzzi. Astfel, a fost instalată o pergolă de tip Flat care să acopere jacuzzi-ul la nevoie și să permită relaxarea sub cerul liber.

Închideri cu sticlă securizată

Porțiunea de terasă cu jacuzzi a fost închisă ulterior cu sisteme de sticlă glisantă, iar ulterior proiectul s-a lărgit cu instalarea unei alte pergole retractabile, pe aceeași terasă.
La fel ca prima pergolă, și cea de-a doua a fost închisă cu sisteme de sticlă de tip Sliding. Aceste sisteme cu sticlă securizată sunt acționate manual, foile de sticlă glisând stânga-dreapta.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Descopera

Pergole SPLINE

Pergolele Spline reprezintă eleganța întruchipată, decorul perfect de care ai nevoie pentru terasa ta chic. Te protejează suplimentar de zăpadă, și face față cu brio iernilor grele de la munte. Avantajele pergolei Spline sunt:

Ideală pentru terasele elegante în zone montane!

Apelează-ne!