Pergola retractabilă la cofetăria Minimal

Informatii Proiect

Cofetăriile Minimal

Suprafață acoperită

41 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergolă Flat

Detalii Proiect

Spațiile mici și cochete au farmecul lor. Te atrag, de obicei, prin simplitatea cu care este amenajat totul, cu stilul specific și originalitate, și cu căldura și confortul cu care sunt primiți oamenii de către personal. 
Cei de la Cofetăria Minimal mai primesc oamenii în spațiul lor și cu ceva dulce și bun, cu arome și miresme îmbietoare, iar acum și cu o terasă elegantă!


Pentru ca experiența vizitatorilor pe terasa locației să fie completă, Cofetăria Minimal a ales să acopere terasa cu sprijinul nostru, cu o pergola retractabila prinsă de un perete. Pergola Flat instalată a avut dimensiunile finale de 3,5 m lățime (deschiderea de la perete în față) și 11,7 m lungime (de-a lungul peretelui), iar posibilitatea prinderii de peretele de sprijin a favorizat instalarea unei astfel de pergole. 
Culorile alese au fost gri antracit pentru structura de aluminiu și bej pentru membrana PVC a acoperișului, iar accesoriul ales a fost sistemul de iluminare LED cu lumini calde.

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!