Pergola retractabilă Flat, Prahova

Informatii Proiect

Proiect rezidențial cu Pergola Flat cu iluminare

Suprafață acoperită

14 mp

Locație

Prahova, Păulești

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Terasele de dimensiuni mici au un farmec aparte, iar nouă ne place să contribuim și la aceste spații cu puțin din farmecul nostru: un acoperiș retractabil. Așa se face că, și în Păulești, Prahova am reușit să finalizăm un proiect rezidențial de acoperire a terasei cu o pergolă retractabilă. 

Pergola instalată la acest proiect rezidențial este de tipul Flat, adică o pergolă cu stâlpi de susținere și structură de aluminiu, cu prindere de peretele casei.

Aceasta are căpriorii acoperișului drepți, pentru a se potrivi cu design-ul casei, și acoperiș retractabil din membrană PVC. 
Noii beneficiari ai proiectului au optat și pentru un sistem de iluminare cu lumini calde LED, care să îmbunătățească atmosfera de pe terasă pe timp de seară. Poți vedea mai multe detalii aici: despre Pergola Flat.

Suprafața care este acoperită de această pergolă este de aproximativ 2 x 7 m.

Închideri cu sticlă securizată

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj.

Terasă proiect rezidențial Păulești, Prahova. Sun Leader

Urmareste video

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!