Pergola retractabilă Flat, Brașov

Informatii Proiect

O terasă cochetă, la casă

Suprafață acoperită

19.8 mp

Locație

Brașov

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Te-ai gândit, și nu de puține ori, să îți amenajezi acasă un colțișor în care să te relaxezi ori de câte ori ai nevoie? Ei bine, este timpul să iei inițiativă și să îți împlinești dorințele. Noi suntem aici să te sprijinim. 
Această căsuță cochetă dintr-o localitate de lângă Brașov are acum și o terasă acoperită cu o pergolă retractabilă, iar beneficiara acestui proiect este încântată de rezultatul final. Pe această terasă a fost instalată o pergolă de tip Flat, cu dimensiunile aproximative de 3,3 x 6 m, cu căpriorii drepți ai acoperișului și înclinație de la perete spre exterior.

Pergola retractabilă instalată la acest proiect a fost prinsă de peretele de sprijin atât cu structura acoperișului cât și cu un tirant pe mijlocul pergolei, pentru a susține greutatea pergolei pe toată lungimea. De asemenea, a fost accesorizată cu sistem de iluminare care poate fi controlat prin telecomandă, iluminare LED caldă care aduce un plus de personalitate pergolei și terasei din Brașov. 

Dacă ești și tu interesat/ă de o astfel de soluție pentru terasa ta, nu mai sta pe gânduri! Solicită mai multe informații de la colegii noștri, și ia o decizie care să te avantajeze pe termen lung.

Terase amenajate de Sun Leader, pergole cu acoperis retractabil. pergole retractabile

Urmareste video

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!