Pergola retractabilă Flat, Botoșani

Informatii Proiect

Terasă la apartament

Suprafață acoperită

15 mp

Locație

Botoșani

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

E dificil să poți profita la maximum de spațiul tău de pe terasă, în special atunci când spațiul tău nu este unul foarte generos. De obicei, terasele de apartament nu sunt foarte spațioase. Iar atunci când cauți soluții rezistente de acoperire pentru acestea, opțiunile sunt destul de puține.
Soluția pe care au ales-o beneficiarii acestui proiect este, din fericire, una perfect funcțională în orice anotimp și rezistentă, astfel încât să se bucure de terasă oricând au nevoie. 

Soluția găsită pentru acest proiect rezidențial este un acoperiș retractabil de tip Flat. Datorită poziției terasei lângă apartament (un perete de sprijin) această pergolă retractabilă a fost instalată cu prinderile pe peretele de sprijin și cu stâlpi de rezistență în față.
Suprafața acoperită este de aproximativ 3 x 5 m, iar ca accesoriu pentru pergolă a fost ales sistemul de iluminare LED care oferă acum o atmosferă plăcută pe terasă pe timp de seară.
Culorile alese pentru această pergolă au fost: RAL 7016 Gri Antracit pentru structură, și Cream pentru membrana PVC de pe acoperiș.

Noaptea pe terasa. Iluminare la pergola retractabila Sun Leader

Urmareste video

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!