Pensiune restaurant Bonanza, Cluj

Informatii Proiect

Pergola Flat la Pensiunea Bonanza

Suprafață acoperită

120 mp

Locație

Cluj

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

Cum pleci dinspre Cluj și înaintezi spre Vest, găsești direct din stradă un locșor frumos amenajat care te așteaptă să te relaxezi din drumul lung.
La Pensiunea-Restaurant Bonanza găsești tot ce îți dorești: cazare, dacă ai nevoie, mâncare bună și diversă, spațiu pentru evenimente și mai nou – o terasă amenajată pentru ca tu să te poți bucura atât de zilele ploioase cât și de zilele foarte călduroase! 
Noul proiect Sun Leader a adus restaurantului două pergole cu acoperiș retractabil care să protejeze clienții și să-i facă să se simtă în siguranță.

Pergola retractabila. cat costa o pergola - cere oferta de pret de la Sun Leader

Urmareste video

Cu o structură de aluminiu extrudat vopsit în câmp electrostatic și membrană PVC impermeabilă, pergola retractabilă Flat face posibilă relaxarea pe terasă atât în sezonul cald cât și când plouă și în sezonul mai rece.

Datorită existenței a două terase dedicate clienților, au fost montate două sisteme separate de pergole cu acoperiș retractabil. Modelul ales a fost pergola Flat.
Atât modelul de pergolă retractabilă cât și culorile pentru structura de aluminiu și membrana din PVC au fost alese pentru a se potrivi cu arhitectura și designul exterior al pensiunii-restaurant.
Pergolele pentru aceste terase acoperite au fost accesorizate cu sisteme de iluminare care luminează terasa cu lumini calde și păstrează o atmosferă primitoare. Dacă tocmai pleci din Cluj sau te afli prin zonă, nu sta prea mult pe gânduri! Vizitează Pensiunea Restaurant Bonanza și petrece câteva momente pe terasă, alături de ei. Vei avea parte de relaxarea bine meritată, vei vedea pe viu proiectul nostru cu pergole și vei întâlni oameni ospitalieri.
Te așteaptă în localitatea Rădaia nr. 48, Jud. Cluj
0742 167 676
[email protected]

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!