Proiect alături de Trident - Timișoara

Informatii Proiect

Proiect alături de Trident – Timișoara

Suprafață acoperită

14.4 mp

Locație

Timiș

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

O nouă lucrare a fost finalizată de către colaboratorii noștri din Timișoara, Trident Tâmplărie și Jaluzele. Iar proiectele rezidențiale cu Pergole Flat sunt deja o tradiție pentru echipa lor, prin urmare vă prezentăm încă un astfel de proiect.

Realizat la o locație rezidențială din județul Timiș, acest montaj a fost dus la capăt cu succes de către partenerii noștri la timp pentru ca beneficiarul să se bucure de o terasă protejată în vreme instabilă. 

Puțin atipică față de terasele obișnuite, aceasta a impus instalarea unei Pergole Flat cu o deschidere mai mare decât lungimea (aproximativ 4 x 3,6 m). 
Clientul partenerilor noștri a optat și pentru sistem de iluminare LED încadrat în acoperișul pergolei, pentru mai multă lumină pe terasă, iar culorile alese se potrivesc cu aspectul locuinței și mobilierului de terasă. 

Pergola retractabilă Flat este una dintre cele mai comune soluții de acoperire a teraselor moderne, soluție convenabilă în orice anotimp. Beneficiile aduse de acoperișul retractabil sunt majore, de unde și decizia beneficiarului de a achiziționa. 
Noi felicităm inițiativa, și sprijinul colaboratorilor noștri!

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!