Pergola Flat în consolă, Timișoara

Informatii Proiect

Proiect în colaborare cu Trident, Timișoara

Suprafață acoperită

20.65 mp

Locație

Timiș

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

În Timișoara ne-am întâlnit cu noul nostru client, acolo unde Pergola retractabilă Flat a fost adaptată în funcție de terasa casei. Pentru a nu încurca trecerea, s-a ales să se monteze un tirant în locul unuia dintre cei 2 stâlpi de rezistență a pergolei Flat. În partea dinspre gard, stâlpul s-a păstrat. Acum proprietarul se bucură de umbra, soare și de protecție pe timp ploios. Pergola are opțiunea de sistem de iluminare LED încorporată în membrana care se retrage, iluminatul fiind controlat din telecomandă.

De asemenea, clientul a ales să comande membrana pergolei cu o textură specială care pune mai mult în evidență arhitectura pergolei și a casei. În fotografiile de mai jos se pot observa striațiile de pe membrană.
Datorită poziției terasei și a cerinței beneficiarului proiectului de a nu exista un stâlp de susținere în partea din față, au fost utilizate particularități din două tipuri de pergole Flat: un tirant de prindere superioară, caracteristic pergolei Flat City (pergola în consolă) și un stâlp vertical de susținere caracteristic pergolei Flat simple.

Dacă ești din Timișoara sau Arad și-ți dorești să-ți reamenajezi terasa, poți lua legătura cu partenerii noștri: Trident.

Urmareste video

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!