Pergola Flat în Botoșani, la bloc

Informatii Proiect

Proiect rezidențial la bloc

Suprafață acoperită

29.7 mp

Locație

Botoșani

Anul Proiectului

2021

Tip Pergola

Pergola Flat

Detalii Proiect

La ultimul etaj al unui bloc de 7 niveluri, pe o terasă elegantă și bine amplasată, se află pergola noastră retractabilă Flat – ca o adevărată regină venerată la înălțime. La înălțime atât la propriu cât și la figurat. Experiența existentă cu proiecte la înălțime a ușurat misiunea de montaj a pergolei, cu toate că terasa s-a aflat la ultimul etaj. 

Beneficiarul acestui proiect și-a dorit o acoperiș simplu însă elegant și modern, care să ofere protecția necesară pentru terasa cu dimensiunile de aprox. 5,9 x 4,9 m. Configurația pergolei retractabile a fost realizată, astfel, cu deschiderea mai mare decât lungimea. 

Pergola retractabilă Flat a fost instalată în forma clasică, cu prindere de perete și stâlpi de susținere în față. Ca și accesorii, pergolei i-a fost integrat și sistem de iluminare LED. 

Descopera

Pergole FLAT

Cu un design simplist și componente rezistente așa cum nu vezi la o copertină retractabilă, Pergolele Flat sunt ideale pentru orice terasă la casă sau terasă de cafenea sau restaurant. Iată câteva dintre avantajele pergolei Flat:

Ideală pentru orice design de terasă!

Apelează-ne!