Pergolă cu prindere de perete, Ilfov

Informatii Proiect

Pergolă bioclimatică cu prindere de perete

Suprafață acoperită

36 mp

Locație

Ilfov

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

La acest proiect din Ilfov, beneficiarul a optat pentru acoperirea terasei cu pergola retractabilă bioclimatică Classic. Acest model ce se prinde de un perete de sprijin pe o parte iar pe cealaltă se sprijină de stâlpi de rezistență este soluția comună a teraselor situate lângă clădiri. Suprafața aproximativă acoperită la acest proiect este de 4,4 deschidere de la perete x 8,2 m lungime totală de-a lungul peretelui. Deoarece pergola bioclimatică nu s-a încadrat în dimensiunile standard ale unui modul, pe această terasă a fost necesară instalarea a 3 module alipite unul de celălalt.

Pentru a nu exista infiltrații de apă între aceste module sau la nivelul contactului pergolei cu peretele de sprijin, pergola a fost izolată.Culorile alese de beneficiarul proiectului sunt: RAL 9005 pentru structura de aluminiu (Negru Mat) și RAL 1313 pentru lamelele de aluminiu (Cream Oyster).
Beneficiarul nu a optat pentru sistem de iluminare inclus, datorită existenței unei surse de lumină pe terasă.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!