Pergola Bioclimatică Urban, București

Informatii Proiect

Apus de soare pe Terasă, ce poate fi mai frumos?

Suprafață acoperită

28.5 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergole Bioclimatice Urban

Detalii Proiect

Atunci când vrei să admiri răsăritul și apusul de soare de pe terasă, faci tot ce îți stă în putere să nu pierzi nici o clipă de conectare cu natura. Astfel, începi și cauți soluții, te documentezi despre cum să faci să profiți cât mai mult și cât mai bine de timpul tău pe terasă. 
Astfel au procedat și beneficiarii acestui proiect din București, care au ales să acopere terasa cu o Pergolă Bioclimatică Urban. Această pergolă a fost atașată unui perete de sprijin, cu prindere prin tiranți de susținere.

Model unic în România

Beneficiarii acestui proiect au ales modelul Bioclimatic Urban pentru a acoperi terasa deoarece nu au dorit stâlpi de susținere care să incomodeze trecerea. Datorită prinderii pergolei de perete cu tiranți de susținere, spațiul de pe terasă a primit o nouă înfățișare și s-a mărit vizual. Datorită lungimii mari a terasei și a preferinței ca lamelele să se retragă către peretele casei, a fost nevoie de instalarea a 3 module de pergole. Suprafața aproximativă a terasei este de 3 x 9,5 m, iar beneficiarii proiectului se bucură acum de un spațiu de relaxare personalizat care îi va proteja în orice anotimp!

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!