Pergola Bioclimatică Infinity, București

Informatii Proiect

Pergola Bioclimatică Infinity, în București

Suprafață acoperită

20.3 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Infinity

Detalii Proiect

Fiecare proiect este unic în felul său, și fiecare proiect ridică semne noi de întrebare și idei noi de adaptare. La fel este și proiectul rezidențial din București, unde a fost instalată o pergolă bioclimatică cu lamele de aluminiu. 

Unele situații cer măsuri excepționale de proiectare, așadar ne adaptăm și noi cu soluțiile de acoperire a teraselor. 

În cazul acestui proiect rezidențial din București a fost instalată o pergolă bioclimatică cu lamele de aluminiu, însă fără structură proprie. Beneficiarul acestui proiect a avut construite inițial câteva grinzi din beton deasupra terasei, grinzi între care noi am adaptat și instalat câteva module de pergole bioclimatice. 
Este vorba despre modelul de pergolă bioclimatica Infinity, care se poate instala pe o structură existentă solidă și rezistentă care nu poate fi înlocuită sau demolată ușor.
Lamelele de aluminiu ale pergolelor se rotesc și se retrag, pentru a se putea regla intensitatea luminii de pe terasă, iar în cadrul acestui proiect au reprezentat un plus arhitectural deosebit, fiind personalizate cu o culoare neagră.

Acest tip de pergolă este utilizat doar în cazuri speciale, unde prinderile se pot face pe o structură deja existentă, o structură solidă care poate susține greutatea unei astfel de pergole de aluminiu. 
Modulele de Bioclimatica au oferit, astfel, terasei un acoperiș care se retractează, care poate fi utilizat în orice condiții meteo, și care este modern și elegant.

Sistem de umbrire Zipscreen

Această terasă a fost accesorizată ulterior și cu un sistem de umbrire de tip Zipscreen transparent, care protejează acum terasa de vânt și precipitații.

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!