Pergola Bioclimatică Freedom, Cluj

Informatii Proiect

Pergolă retractabilă la înălțime

Suprafață acoperită

24 mp

Locație

Cluj

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Bioclimatica

Detalii Proiect

Obiectivul nostru este să evoluăm cât mai mult pe piața în care activăm și să ajungem cât mai sus în lista preferințelor oamenilor. Reușim să facem asta zilnic, alături de clienții mulțumiți de proiectele lor și prin gradul de complexitate al fiecărui proiect. Și am ajuns sus și la propriu, cu acest proiect realizat la etajul 9 al unei clădiri rezidențiale din Cluj.


Acest proiect a fost realizat cu o Pergolă retractabilă cu lamele de aluminiu, instalată pe o terasă la ultimul etaj al unei clădiri de apartamente.

Pergola Bioclimatică Freedom instalată la acest proiect are structură de sine stătătoare datorită spațiului deschis, independent unde a fost instalată.

Dimensiunile acestei pergole sunt de 6 x 4 m – unde 4 m reprezintă lungimea lamelelor de aluminiu.  Alegerea acestui tip de pergolă a fost una foarte inspirată, date fiind amplasarea terasei și nevoia de o rezistență cât mai ridicată. Realizată cu structură de aluminiu ușoară, pentru a nu exercita o presiune prea mare asupra acoperișului blocului, dar rezistentă, pergola protejează terasa de ploaie, vânt, soare puternic și zăpadă.

Pergola a fost accesorizată cu sistem de iluminare LED, iar culoarea aleasă a fost RAL 7016 atât pentru structură cât și pentru lamelele de aluminiu (gri antracit).

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!