Pergola bioclimatică fără structură

Informatii Proiect

Pergolă pe structură existent de beton

Suprafață acoperită

20.28 mp

Locație

București

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Infinity

Detalii Proiect

Echipa Sun Leader acceptă cu încredere fiecare provocare referitoare la terase și reamenajarea acestora. Prin urmare, adaptăm soluțiile – de la propunerile financiare până la variantele de montaj la ceea ce vedem în realitate, la fața locului.
Este și cazul acestui proiect din București, unde Pergola retractabilă Bioclimatică a fost instalată într-un mod total neconvențional. Pentru acest proiect, pergola bioclimatică cu lamele de aluminiu a avut dimensiunile de 2,6 x 7,8 m (2,6 m deschidere și 7,8 m lungime de-a lungul peretelui), și a fost montată pe o structură deja existentă pe terasă. 

Din cauza existenței cadrului betonat pe terasă a fost nevoie ca pergola să fie instalată peste acesta, iar sistemul de scurgere a apei să fie adaptat. Întrucât instalarea clasică a stâlpilor de rezistență nu a fost posibilă, pentru ca apa de pe acoperiș să se scurgă controlat a fost nevoie să se instaleze înlocuitori ai stâlpilor care să dreneze apa.
Lamelele de aluminiu ale pergolei sunt retractabile și rotative, personalizate alături de structură cu culoarea dorită de client: RAL 1035 – Beige.

Testimonial

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru profesionalism și implicare, mă bucur tare mult de colaborare și vă doresc succes în tot ce vă propuneți pentru viitor!”
Raluca
București

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!