Pergola Bioclimatică Classic, Ilfov

Informatii Proiect

Pergola Bioclimatică Classic

Suprafață acoperită

49.3 mp

Locație

Ilfov

Anul Proiectului

2020

Tip Pergola

Pergola Bioclimatică Classic

Detalii Proiect

Ce este mai frumos și relaxant decât să stai pe terasă, după o zi lungă și obositoare de muncă? Probabil să stai pe terasă la apus de soare, cu un pahar de vin în mână și o priveliște uimitoare asupra orașului.
În această stare ne scufundăm și noi privind fotografiile proiectului, și imaginându-ne că vom reveni cât de curând pe această terasă. Acest proiect rezidențial executat la un etaj superior în Voluntari a constat în instalarea a 3 module de Pergolă Bioclimatică Classic pe o suprafață aproximativă de 5,8 x 8,5 m.

 Pergola cu lamele de aluminiu retractabile și rotative a fost personalizată în culorile alese de beneficiar, și accesorizat cu sistem de iluminare cu lumini calde. Ulterior, proiectul a fost completat cu închideri cu sticlă securizată de tip Sliding – sisteme cu închidere manuală.  

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!