Pergola Bioclimatică, București

Informatii Proiect

Pergola bioclimatică. Proiect rezidențial în București

Suprafață acoperită

17.2 mp

Locație

Păulești

Anul Proiectului

2019

Tip Pergola

Bioclimatica

Detalii Proiect

Sun Leader a ajuns și în București cu Pergola Bioclimatică!
Pergola Bioclimatică cu lamele de aluminiu este cea mai recomandată variantă de pergolă pentru amenajarea teraselor care se utilizează și pe timp de iarnă. Datorită lamelelor de aluminiu rezistente, pergola poate susține până la 200 kg de zăpadă/mp. Acest model poate fi personalizat în funcție de fiecare terasă în parte, cu structură de aluminiu în diverse culori și cu diverse accesorii.

Pentru acest proiect au fost instalate 3 module de pergole bioclimatice de tip Classic, acoperind împreună o suprafață cu dimensiunile de 3 x 12 m.
Aceste pergole au fost accesorizate cu sisteme de iluminare LED și dimmer pentru reglarea intensității luminii, și sistem audio pentru o atmosferă cât mai plăcută pe terasă în timpul petrecerilor în aer liber.

Acest tip de pergole pot fi dotate și cu spumă poliuretanică pentru o izolare termică cât mai bună a terasei, ceea ce s-a realizat și în cadrul acestui proiect. Astfel, în sezonul rece, căldura se păstrează mai ușor.
Proprietarul acestui proiect a solicitat și instalarea senzorilor de vânt și senzorilor de ploaie, pentru ca schimbările meteo bruște să fie resimțite cât mai puțin pe terasă, pergolele putând fi închise cu o ușurință mult mai mare. 

Dacă și tu te gândești să acoperi terasa cu astfel de tehnici de umbrire, citește mai multe detalii despre pergola bioclimatică și ia legătura cu specialiștii Sun Leader pentru a te sfătui în luarea unei decizii.

Vezi cum funcționează pergola bioclimatică, într-un video pe YouTube.

Terasa in Bucuresti acoperita cu Pergola Bioclimatica Sun Leader

Urmareste video

Descopera

Pergole BIOCLIMATICE

Terasa de iarnă ideală există: un acoperiș bioclimatic care-ți permite aerisirea spațiului oricând, și care izolează termic atât de bine încât poți privi confortabil căderea zăpezii, cu o ceașcă de cafea în mână. Cum face asta Pergola Bioclimatică?

All Seasons, ideală pentru orice anotimp!

Apelează-ne!