Pentru eleganta, alege sticla

Toamna asta, transforma-ti terasa intr-o afacere pe termen lung cu expertii de la Sun Leader. Daca vremea racoroasa ti-a mai golit terasa, atunci ar fi cazul sa o inchizi cu sticla.

Nu numai ca te simti protejat impotriva vremii nefavorabile, dar ai si parte de un design placut. Daca ideea iti surade, atunci apeleaza la Sun Leader.

Tehnologia Winlux permite glisarea foilor de sticla prin simpla actionare a unei telecomenzi sau chiar printr-o aplicatie pentru telefon. O caracteristica particulara a acestei tehnologii este faptul ca panourile sunt unite in grupuri de 2, 3, 4 (in functie de inaltime) si, prin urmare, sunt mult mai rapide si practice. Foile de sticla gliseaza in doar cateva momente pentru ca tu sa te bucuri de protectie si izolare fonica. Expertii in pergole retractabile, Sun Leader iti amenajeaza afacerea pentru ca sezonul rece sa nu mai reprezinte un impediment pentru clienti.

Pune in valoare peisajul din imprejurimi
Ai de ales intre 3 tipuri de sisteme. Primele 2 sisteme sunt automatizate si functioneaza astfel: o foaie de sticla este fixa, iar celelalte culisante. Daca partea fixa este jos, atunci cand terasa va fi deschisa veti avea o balustrada eleganta. Daca partea fixa este sus, clientii dvs vor putea circula pe sub acest sistem, fara probleme.

Al treilea sistem de inchdiere este manual. Sticla se gliseaza in stanga si in dreapta. Imaginea spectaculoasa a sticlei confera localului eleganta si sentimentul de siguranta si confort. Iti oferim consiliere, montajul si transportul incluse in pret.

In plus, sticla este un material ce necesita o intretinere si ingrijire minima. Daca peisajul din imprejurimi e unul spectaculos, atunci sticla il pune in valoare si ofera clientilor privelistea de care au nevoie dupa o zi obositoare. Rafinate si elegante, inchiderile din sticla se potrivesc pentru orice tip de arhitectura. Daca esti detinatorul unei pergole retractabile, vei vedea ca spatiul tau se bucura de flexibilitate si se pliaza imediat pe gustul tau si al clientilor.

Glisare rapida si rezistenta
Sticla are avantajul duritatii si rezistentei, fiind un material sigur, motiv pentru care Sun Leader ofera si garantie de 5 ani. Sistemul de glisare este facil si iti permite inchiderea spatiului in doar cateva momente. Mai mult decat atat, sticla este si un puternic izolator termic, astfel ca te poti bucura de o temperatura optima in anotimpurile friguroase. De mentionat este faptul ca terasa va trebui sa fie dotata si cu incalzitoare pentru terase.

Sun Leader s-a remarcat pe piata prin atentia la cele mai mici detalii, solutiile personalizate si calitatea superioara a materialelor. Daca inca nu stii cum sa-ti imbunatatesti afacerea, apeleaza la specialistii Sun Leader si gasim impreuna solutiile optime pentru tine!

Apelează-ne!