Pensiunea Terra, Bistrița

Informatii Proiect

Sistem din sticlă automatizat

Poziționare sistem

Zonă de servire în restaurant

Locație

Bistrița

Anul Proiectului

2018

Tip

Sistem de sticlă Panoramă în trecere

Detalii Proiect

Pensiunea Terra din Bistrița este un alt proiect drag nouă.
Cu restaurant, un salon pentru evenimente ce poate găzdui până la 500 de persoane, sală de conferință, dar și cu un spațiu dedicat celor mici, pensiunea de 4 stele din Bistrița este acum și mai modernă.

Situata la 10 minute de centrul orașului, la intersecția cu drumul ce duce spre Năsăud, pensiunea Terra își primește clienții și sărbătorește alături de ei cele mai frumoase momente din viața lor.

 

 

Pergola retractabila. cat costa o pergola - cere oferta de pret de la Sun Leader

Urmareste video

Pensiunea și-a modernizat bucătăria restaurantului, pentru a fi cât mai eficienți. Pentru că își doreau niște vitrine ce se deschid și închid ușor, spații numai bune pentru preluarea preparatelor de către ospătari, au optat pentru închiderile din sticlă securizată marca Sun Leader.

Aceste sisteme automatizate ce urcă și coboară le îndeplinesc cu brio criteriile. Printr-o simplă apăsare de buton, geamurile se ridică și deschid bucătăria, activitățile desfășurându-se mai rapid, mai ușor și mai cu spor!

Descoperă

Închideri din sticlă

Atunci când nu depinzi de vremea de afară pentru a putea petrece timp de calitate în aer liber, este momentul în care ți-ai închis terasa cu sticlă glisantă. Libertatea de te adapta condițiilor meteo cu ajutorul pereților de sticlă glisanți este cel mai mare avantaj, alături de următoarele:

Ideale pentru închiderea spațiilor exterioare, cu posibilitatea de a le deschide oricând!

Apelează-ne!