Pardoseli exterioare moderne si rezistente

Te intrebi ce pardoseala s-ar potrivi cel mai bine pentru terasa restaurantului tau? Daca te-ai saturat sa o inlocuiesti des din cauza degradarii, a decolorarii si a mucegaiului, este timpul sa te reorientezi inspre cea mai potrivita pardoseala pentru exterior: deck-ul WPC.

Acest material inovativ pe care il regasesti in gama Sun Leader de solutii pentru reamenajare a teraselor, este compus din 70% lemn si 30% mase plastice (WPC – wood plastic composite, adica lemn compozit), are un aspect extrem de natural, este rezistent, are o aderenta ridicata si se intretine foarte usor.

 In comparatie cu alte tipuri de pardoseli din lemn, deck-ul WPC nu necesita vopsire sau tratament chimic si este foarte rezistent la umiditate, astfel incat nu ai surpriza neplacuta ca acesta sa se umfle.

Pardoseala exterioara Sun Leader tip deck WPC, cu lemn compozit

Lemnul utilizat in fabricarea lui este un lemn termotratat (cel mai rezistent in timp si cu cel mai scazut grad de deformare).  In plus, are un grad inalt de rezistenta impotriva ciupercilor, mucegaiului, a fisurarii si aschierii ca si efecte ale uzurii zilnice.

Decking-ul WPC este disponibil intr-o paleta variata ce culori, astfel incat se va potrivi perfect cu designul terasei tale. Are un aspect extrem de natural, pastrand frumusetea lemnului nealterata de tratare si prelucrare. Cu nuante naturale si omogene – pardoselile din decking vor atrage intotdeauna atentia prin eleganta.

culori pardoseala exterioara din deck WPC Sun Leader   

Ingrijirea si curatarea sunt simple: este suficient sa folosesti jet de apa si detergent diluat pentru a indeparta orice urma de murdarie, iar in cazul in care de-a lungul timpului apar urme de mucegai, acestea se indeparteaza cu o solutie diluata de clor activ. Pentru a se pastra impecabil timp indelungat, curata pardoseala in timp util, deoarece nu este recoamandat sa astepti absorbirea  si uscarea grasimii sau a murdariei – va ingreuna procesul de curatare si pot ramane pete.

decking din lemn compozit Sun Leader

Deck-ul WPC este recomandat deasemenea la amenajarea piscinelor – arata excelent in decorul acvatic alaturi de plantele luxuriante care intregesc un peisaj relaxant. Exceptand aspectul, acest tip de pardoseala este cel mai recomandat pentru amenajarea piscinelor datorita rezistentei foarte mare la umiditate si a confortului oferit – canalele de pe suprafata placilor exclud riscul alunecarii.

amenajarea piscinei. rezistenta deck sun leader

Pardoselile din decking se asorteaza foarte bine cu mobilierul de exterior din ratan sintetic regasit in oferta Sun Leader, imbinarea celor doua creand un efect natural si sofisticat in acelasi timp. Clientii tai se vor simti cu adevarat rasfatati atunci cand iti vor calca pragul, iar asta iti va aduce multiple satisfactii pe termen lung!

 

Pentru mai multe idei de amenajare, viziteaza galeria foto si proiectele de pe site-ul nostru si prezentarile de pe canalul de YouTube – deckingul este atat de versatil, incat il vei regasi intr-o multime de spatii neasteptate chiar!

Te sprijinim cu placere in tot ceea ce tine de amenajarea cu solutii inovative a barului, restaurantului, hotelului, piscinei sau a terasei pe care o administrezi. Bineinteles, te poti bucura de toate acestea si acasa!

Contacteaza-ne pentru a gasi varianta ideala impreuna.

 

 

 

 

Apelează-ne!